![]() |
|
trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" (/showthread.php?tid=2444) |
trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 11.03.2015 Zaczynamy naszą zabawę po raz trzeci .Tym razem, żeby się nie zamęczyć, proponuję drobną zmianę regulaminu. Z każdej płyty wybieramy pięć najlepszych piosenek i przyznajemy im punkty od 5 do 1. To pozwoli porównać płyty między sobą i zobaczyć, który utwór najbardziej dominuje .Zaczynamy od "Dire Straits"! Czas trwania - 17 marca, 23:59. Tematy z kolejnymi płytami będę tworzył zawsze w środy, tak żebyście mieli pełny tydzień na odpowiedzi. trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 11.03.2015 Mój głos jest taki: Down to the Waterline - 5 Sultans of Swing - 4 Six Blade Knife - 3 Wild West End - 2 In The Gallery - 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - WhyWorry - 11.03.2015 Sultans of Swing - 5 Down to the Waterline - 4 In The Gallery - 3 Six Blade Knife - 2 Wild West End - 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - scaffolder - 12.03.2015 In the Gallery - 5 Sultans of Swing - 4 Down to the Waterline - 3 Six Blade Knife - 2 Southbound Again - 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - scaffolder - 12.03.2015 do Numitor W zasadzie przydałby się może na koniec jeszcze dodatkowy ranking utworów, które nie ukazały się na regularnych albumach (tylko single, koncerty, bonusy, zestawy delux itp.) typu: Millionaire Blues, Sweet Potatoes, Early Bird, Pyroman itd. itd. itd. - sporo tego jest trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Robson - 12.03.2015 Nie mam na razie chyba do tego głowy Teraz najważniejsza jest nowa płyta
trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Jeżozwierz - 13.03.2015 Sultans of Swing - 5 In The Gallery - 4 Lions - 3 Down To The Waterline - 2 Wild West End - 1 Jeśli mogę coś, zasugerować to rzeczywiście nowa płyta pochłania myśli i pewnie dlatego frekwencja rankingu jest słaba, więc proponowałbym Communique zrobić gdzieś za miesiąc, kiedy chociaż trochę opadną trackerowe emocje
trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 14.03.2015 Jeżozwierz napisał(a):Sultans of Swing - 5 Cztery głosy to nie tak mało, jak na kilka dni. Miesiąc to za dużo, w tym tempie cała dyskografia zajmie dwa lata . Głosujmy! trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Jeżozwierz - 15.03.2015 Z racji premiery Trackera, chodziło mi, żeby wydłużyć czas głosowania tylko na pierwszą płytę, bo już nie chciałem pisać, żeby później zacząć ranking, gdyż już się zaczął
trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Majkel- - 18.03.2015 Sultans of Swing 5 Down to the Waterline 4 Southbound Again 3 Setting Me Up 2 Water Of Love 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - pawellod - 18.03.2015 Sultans - 5 Southbound again - 4 Setting me up - 3 Down to the waterline - 2 In the gallery - 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - mirek - 18.03.2015 Sultans 5 Water of love 4 Down to the waterline 3 In the galery 2 Six blade knife 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Majkel- - 18.03.2015 Mirek, jaki ten świat mały ;] (Parczew moje rejony) często odwiedzasz Lubelszczyznę? trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - mirek - 18.03.2015 wlasnie jestem w pl ale jutro z lublina do rzeszy. A ty skad majkel trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - fig21 - 19.03.2015 In the Gallery - 5 Sultans of Swing - 4 Down to the Waterline - 3 Six Blade Knife - 2 Water of Love - 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Majkel- - 19.03.2015 Drelów. Praktycznie jedyna trasa żeby dostać się na Parczew np. z Międzyrzeca przez Drelów leci, więc pewnie nawet przelatywałeś nieświadomie kiedyś ;] trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - bercik69 - 19.03.2015 Sultans of Swing - 5 Down To The Waterline - 4 Lions - 3 Six Blade Knife - 2 Wild West End - 1 trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - mirek - 19.03.2015 Majkel- napisał(a):Drelów. Praktycznie jedyna trasa żeby dostać się na Parczew np. z Międzyrzeca przez Drelów leci, więc pewnie nawet przelatywałeś nieświadomie kiedyś ;]Wlasnie wczoraj lecialem przez Drelow do Siedlec. trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - Majkel- - 20.03.2015 A faktycznie, mijałem taki zimny łokieć z Beryl na ful ;] trzeci_ranking_DSMK - Dire Straits - "Dire Straits" - arkady1976 - 20.03.2015 Sultans - 5 Down to the waterline - 4 Water of love - 3 Setting - 2 Southbound - 1 |