![]() |
|
Howard Urodziny - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Howard Urodziny (/showthread.php?tid=258) |
Howard Urodziny - Andrzej - 07.12.2005 Howard ma dzisiaj urodziny. Niestety z nieznanych mi powodow zniknšł z Forum po czerwcowym Zlocie w Krakowie.Wiesć gminna niesie ,że jest zmienił gadu, ale na Forum się niepokazuję. Hawardzie życzę Ci w dniu urodzin szybkiego powrotu do nas. Howard Urodziny - Robson - 07.12.2005 Milczšcy Howardzie życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń. Pamiętamy o Tobie
Howard Urodziny - grzegorz - 07.12.2005 Howard, wszystkiego najlepszego, zwłaszcza obrony pracy bo to chyba tuż, tuż. Howard Urodziny - BET - 07.12.2005 Po bardzo nachalnym upominaniu na gg Howard sie od mnie odezwal tymi slowy: "nie obrazilem sie milego dnia" Howie get back! Wszysktiego naj!
Howard Urodziny - Toloth - 07.12.2005 Howard, wszystkiego markowego! Wracaj na forum i dzięki za ksišżkę Oldfielda po raz kolejny
Howard Urodziny - Evelda - 07.12.2005 Howard, radosnego Spełnienia...
Howard Urodziny - marcin.h - 07.12.2005 Wszystkiego naj...
Howard Urodziny - ania - 08.12.2005 cmok w bok
Howard Urodziny - baccarat - 13.12.2005 Długo się naszukałem ladów Howarda na forum. Wreszcie co znalazłem, urodziny Howarda, ale jego nie ma. To On mnie powitał na forum, pamiętał o moich urodzinach... bardzo fajny goć. Howard wszystkiego najlepszego, zdrowia i wróć. Howard Urodziny - Jedi_Kr - 14.12.2005 Z opisów Howarda na GG wynika, że bardzo zajęty z niego goć, ale o Marku nie zapomina ![]() Wszystkiego najlepszego Howard! Niech MOC będzie z Tobš zawsze i wszędzie
Howard Urodziny - HOWARD - 12.02.2006 Dzięki przestokrotne za pamięć i za tak miłe słowa!!! Ech, odżyłem, powoli zaczynam wszystko układać. Przez okres, który mnie tu nie było, poznałem Agnieszkę, przecudownš Kobietę :wub: , zaliczyłem dwumiesięczne praktyki B) , zaliczyłem pomylnie chyba najtrudniejszš na studiach sesję , dostałem pracę, a teraz "piszę" pracę mgr... ![]() Dużo się działo... Chciałbym serdecznie podziękować BETowi, który w noc z pištku na sobotę wstrzyknšł we mnie jakš nieodgadnionš siłę, by znowu tu zajrzeć, i znowu rozpoczšć to, co kiedy było czym niesamowitym.. czyli być z Wami na forum knopfler.pl.. Jestem z Markiem! Jestem z Wami! P.S. Postaram się bywać tutaj częciej. Na pewno tak będzie...
Howard Urodziny - Robson - 12.02.2006 Niesamowite Howard wrócił!!!
Howard Urodziny - macsa - 12.02.2006 SUPER WIADOMOĆ !! Jedna z największych osobowoci Forum po długiej przerwie wraca do nas !! Witaj spowrotem Howardzie !! I Wszystkiego Najlepszego Markowego !!
Howard Urodziny - Andrzej - 13.02.2006 Ja jestem w szoku. Kiedy pisałem posta o ludziach ,ktorzy znikneli z Forum. Znów się potwierdziła siła muzyki Marka. U S P R A W I E D L I W I E N I E Proszę o usprawiedliwienie nieobecnoci na Forum ucznia Howarda w dniach od.... do 12.02.2006 z powodu intensywnych ćwiczeń na perkusji. Andrzej Howard Urodziny - BET - 17.02.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Feb 12 2006, 02:08 PMA ja juz zaczynalem watpic czy mi sie udalo... Mr Howard, welcome back!
Howard Urodziny - Toloth - 20.02.2006 Hey hey hey Howard! Włanie miałem pisać do Ciebie, miesznie. No, ale nie zdšżyłem przed Twoim powrotem, bo ledwie 3 godziny temu wróciłem od babci, gdzie byłem odcięty od elektronicznych form przekazu (nawet zasięgu nie było komórkowego). Pozdrowienia od Knopfanów dla Cię i dla Twej lubej
Howard Urodziny - pablosan - 20.02.2006 Howard-najlepsze życzenia urodzinowe i bywaj z nami częciej
Howard Urodziny - HOWARD - 27.02.2006 Dzięki Wam raz jeszcze za życzenia, no fajnie, fajnie ![]() Toloth, ok, pozdrowienia przekażę osobicie ![]() A teraz lecę komu Innemu złożyć życzenia - Do-mi-niiiii-kaaaa, gdzieeeee jeee-ste?? ![]() .... |