![]() |
|
Urodziny - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny (/showthread.php?tid=285) Strony:
1
2
|
Urodziny - jambore - 03.01.2006 SHIVER wszystkiego najlepszego (trochę zaspałem) BET - również wszystkiego naj, naj.... Urodziny - Robson - 03.01.2006 Dołšczam się życzeń. I w nowym rocku spełnienia marzeń
Urodziny - grzegorz - 03.01.2006 O w morde, nie zauważyłem, że tak szanowni forumowicze majš urodziny. Oby wszystkie wasze marzenia spełniły się jak najszybciej! Urodziny - Shiver - 03.01.2006 Wielkie dzięki... (a juz mylałem że nikt nie zauważy)
Urodziny - ania - 03.01.2006 Mama told me when I was young Come sit beside me, my only son And listen closely to what I say. And if you do this It will help you some sunny day. Take your time... dont live too fast, Troubles will come and they will pass. Go find a woman and youll find love, And dont forget son, There is someone up above. And be a simple kind of man. Be something you love and understand. Be a simple kind of man. Wont you do this for me son, If you can? Forget your lust for the rich mans gold All that you need is in your soul, And you can do this if you try. All that I want for you my son, Is to be satisfied. Boy, dont you worry... youll find yourself. Follow you heart and nothing else. And you can do this if you try. All I want for you my son, Is to be satisfied. [lynyrd skynyrd] zycze wam bycia a simple kind of man wszystkiego najsimple ![]() p.s. od dzisiaj mozecie mi mowic mamuska aniuska
Urodziny - Andrzej - 03.01.2006 Ja wpisałem życzenia w temacie Offtop. Nie sposób Ciebie nie zauważyćc Shiver, naszego zacnego autora stronki http://www... BET - życzę Tobie kontynuacji mšdroci słowa w Twoim wykonaniu, którš mialem okazję usłyszeć na Zlocie w Krakowie Urodziny - marcin.h - 03.01.2006 To co mogę, tego życzę... Szczęcia w życiu, samych powodów do radoci, żeby Wam się spełniły wszystkie marzenia, nawet te nie do spełnienia... 100 lat w zdrowiu i wielu przyjaciół, takich co wiedzš o Was wszystko a mimo to was lubiš i wszystkiego tego, co sami sobie zażyczycie CHEERS
Urodziny - BET - 03.01.2006 Ciemkujem Wam kochani :* Urodziny - Emilka - 03.01.2006 Wszystkiego naj! Bet!!jak najwięcej takich chwil jak ta w Spodku, w równie doborowym towarzystwie I wielu pieknych dwięków spod twych palców (choć to życzenia dla Twego otoczenia własciwie ) aa i żebys wygrał w totka i zabrał np takš mnie na koncert Claptona do Berlina ![]() Shiver- best wishes!! ps- aniu- czyzby było nas dwie miłoniczki Simple Mana? pierwszy raz usłyszałam tš piosenkę na żywo w wykonaniu Maćka Balcara Mmmm
Urodziny - pawel - 03.01.2006 Bet, Shiver - życzę spełnienia tych najskrytszych...
Urodziny - ania - 04.01.2006 Cytat:Originally posted by Emilka@Jan 3 2006, 09:12 PMzaloze sie, ze w wykonaniu Bastka brzmi lepiej niz ta Mackowa wersja no niemozliwe, ze jest nas jedynie dwie :blink: ktos sie moze jeszcze znajdzie... hmm moj wujek dla przykladu ![]() ktory kiedys mi to pokazal. aach to sielskie anielskie dziecinstwo ...
Urodziny - Emilka - 04.01.2006 Oj aniu, ty niepoprawna Bastkofaunko! Ja wiem swoje, ty wiesz swoje i niech tak zostanie bo dyskusje nt. względnej wyższoci jednego pana nad drugim mogłyby obrać rozmiary wzrokiem nieogarnione. Powiem tylko tyle- jak chcę usłyszeć Riedla to puszczam Ryska, a jak mam ochotę na Maćka to ...no, jeden jest Maciek i tyle ![]() a do listy L.S. dopisuje niemiertelnš Alabamę. howgh! Urodziny - grzes - 05.01.2006 Macsa, Bet i Shiver - samych Markowych przeżyć!
Urodziny - kszaq - 05.01.2006 Macsa, Bet, Shiver życzę Wam dużo szczęcia i zdrowia bo to ono jest najważniejsze. No i oczywicie jak najwięcej chwil spędzonych z muzykš Marka Urodziny - macsa - 05.01.2006 Wszytkiego Najmarkowego Życzę Moim Styczniowym Kolegom Solenizantom !!
Urodziny - Emilka - 08.01.2006 kolejny styczniowy jubilat i to z mego rodzinnego miasta pieknego ![]() wszystkiego najlepszego MarcinieH. niech ci wszystko gra i buczy! Urodziny - Andrzej - 09.01.2006 Ja też nie zapomniałem. Póżno ale szczere.... Urodziny - ania - 09.01.2006 Birds flying high You know how I feel Sun in the sky You know how I feel Breeze driftin' on by You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good Fish in the sea You know how I feel River running free You know how I feel Blossom on the tree You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good Dragon fly out in the sun you know what I mean, don't you know Butterflies all havin' fun you know what I mean Sleep in peace when day is done That's what I mean And this old world is a new world And a bold world For me Stars when you shine You know how I feel Scent of the pine You know how I feel Oh freedom is mine And I know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good a ode mnie dla ciem- Michael Buble i przecudowna sekcja deta ![]() zebys nie tylko w dniu urodzin mial same good uczucia p.s. przepraszam za poslizg, ale nie ma to jak byc przodownikiem pracy zmeczonym w dodatku ..uuuffff Urodziny - BET - 09.01.2006 Wszystkiego smerfnego!
Urodziny - Robson - 09.01.2006 I to jest włanie niezwykłe tutaj. Po prostu sobie życzymy jak najlepiej A więc najlepszego!!!
|