![]() |
|
Urodziny Dominiki - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny Dominiki (/showthread.php?tid=324) |
Urodziny Dominiki - Andrzej - 27.02.2006 W dniu Twojego więta życzę Tobie trzymania życiowego kursu - jak dotychczas.Po przeczytaniu Twoich wartosciowych postów odnoszę wrażenie że jest już mocno ukształtowany.Tak trzymaj Dominika i proszę częciej z nami. Mylę ,że posypie się gro życzeń dla naszej Dominiki z okazji urodzin. Urodziny Dominiki - macsa - 27.02.2006 Wszystkiego najlepszego w dniu twojego więta Donimiko !! I powrotu do naszego zacnego grona WIECEJ DOMINIKI !!!!
Urodziny Dominiki - HOWARD - 27.02.2006 Żeby wszystko co Cię spotyka na co dzień szło w dobrym kierunku... Żeby każdy wieczór (i nie tylko ) obfitował u Ciebie w muzykę DS/MK - ona pomaga - sprawdziłem nie raz! Ty też wiesz o tym..Żeby, wstajšc codziennie, mylała, że dzisiaj będzie super dzień... Życzę zdrowia, i miłoci, oraz tego by Cię znowu tu zobaczyć ......bymy wszyscy znowu mogli czytać Twoje "fajowe" posty B) OK??
Urodziny Dominiki - ania - 27.02.2006 wszystkiego tego czego tylko kobieta moze sobie wymarzyc ^_^ i chociaz sie (jeszcze) nie znamy ... niech feathery wings of freedom take hold of you and lift you up with confidence in the knowledge that you'd fly p.s. a propos nawiasu- do zobaczenia na zlocie
Urodziny Dominiki - jambore - 27.02.2006 Cytat:Originally posted by macsa@Feb 27 2006, 08:14 AMŻycze wszystkiego najlepszego,zdrówka i pomylnoci. Pod postem macsa podpisuję się dziesięcioma palcami.
Urodziny Dominiki - BET - 27.02.2006 Wszystkiego najlepszego, kobiecego i markowego - duzo usmiechu, pozytywnej energii i realizacji najskrytszych marzen! Urodziny Dominiki - Robson - 27.02.2006 Dominiko niech w Twoim życiu zdarzajš się wyłacznie cudowne chwile.
Urodziny Dominiki - Evelda - 27.02.2006 Dominie Serdeczny! Wcišż jasnego 'guiding light' i codziennego odkrywania nowych lšdów PS. Czy Trawlermans Song jest niezmiennie No.1 na Twoim prywatnym Shangri-La? PS.2. Wcišż mam w pamięci Twoje serdeczne przyjęcie i wprowadzenie mnie na Forum. Gdzie jeste? Wracaj do doku
Urodziny Dominiki - StonyRoadRider - 27.02.2006 I ja się dołšczam do tak miłych życzeń dla tak miłej osoby. Wszystkiego najlepszego.
Urodziny Dominiki - dominika - 27.02.2006 Bardzo wszystkim dziękuję za pamięć . Piękne życzenia, aż się wzruszyłam...Rzeczywicie zbyt rzadko do Was zaglšdam, ale takie nastały czasy dla nas nieszczęników piszšcych prace magisterskie . Co nie znaczy, że nie pamiętam tych starych dobrych chwil upływajšcych pod znakiem jakże przyjemnego uzależnienia od forum. Brakuje tego, oj brakuje.Howard - ok! Będę się bardziej starać!Ania - bardzo bym chciała, zobaczymy czy nie zaiskrzy mi na styku studia-magisterka-zlot, ale trzeba być dobrej myli. A tymczasem - poznamy się wirtualnie Evelda - kolejny raz się wzruszyłam... Tak, Trawlerman nadal sprawuje rzšd dusz (no, duszy ), ale z biegiem czasu odkrywałam też inne utwory. Ostatnio jestem na etapie ponownych zachwytów nad muzykš z filmów - głównie Wag The Dog i A Shot At Glory.
Urodziny Dominiki - pablosan - 28.02.2006 Dominika-dużo zdrówka i samych sukcesów i jeszcze wielu takich "3 dniówek Markowych" jak w zeszłym roku!!!
Urodziny Dominiki - seba - 28.02.2006 Wszystkiego najlepszego Siostrzyczko .
Urodziny Dominiki - grzegorz - 28.02.2006 Trochę spónione: Zdrowia i samych sukcesów na studiach i po studiach. Urodziny Dominiki - Vidocq - 01.03.2006 Sponione życzenia urodzinowe Dominiko Wszystkiego najlepszego na studiach !Cieszę się, że wróciła na forum :-) Urodziny Dominiki - dominika - 01.03.2006 Jeszcze raz wielkie dzięki! Pablosan - nasza trzydniówka do tej pory mi się ni po nocach . Bynajmniej nie jako koszmar
Urodziny Dominiki - HOWARD - 01.03.2006 Dominique, a co to za kotek na obrazku? ![]() Ty wiesz jak lubię koty
Urodziny Dominiki - dominika - 01.03.2006 Kotek jest wybitnie podwórkowy, hasa sobie radonie po wsi Zacisze (*), nic mi nie wiadomo w kwestii imienia. Natomiast po mordce widać wyranie, że polubiłby Dire Straits ![]() (*) Jakie 7-8 km od Białej Podlaskiej Urodziny Dominiki - Toloth - 02.03.2006 Spónione Wszystkiego Markowego, Dominiko! Dominika, Howard... no prawdziwe return of the champions!
Urodziny Dominiki - HOWARD - 02.03.2006 Haha, Toloth, fajny jeste...ale wiesz....ja jestem taki sam jak każdy z nas, żaden champion Miło, że Ty też jeste obecny na forum knopflerum! Pozdrawiam Urodziny Dominiki - Toloth - 07.03.2006 Byłem po prostu ostatnio na koncercie Queen (Return Of The Champions + Live At Wembley) w kinie... co jednak nie zmienia faktów Pzdr
|