![]() |
|
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) (/showthread.php?tid=328) Strony:
1
2
|
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - HOWARD - 08.03.2006 Nasze Drogie Panie.. Samych pięknych chwil w życiu, jak najmniej zmartwień, okazywania cały czas wiatu tego, co w Was najlepsze, tej kobiecoci, tej uczuciowoci, zaangażowania, chęci niesienia pomocy innym ... no wielu... wielu... pięknych rzeczy Kobiety, Wszystkiego dobrego, zdrowia, i Marka z wieczora!! ![]() H. Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - BET - 08.03.2006 I ja sie przylaczam - byscie drogie Panie zawsze byly kobiece, wrazliwe i wyrozumiale dla plci brzydkiej
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Robson - 08.03.2006 I ja się przyłšczam dedykujšc Wam A Night In Summer Long Ago Trzymajcie się ciepło Drogie Panie
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - jambore - 08.03.2006 Wszystkim paniom i pannom wszystkiego dobrego Markowego. Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Trissi - 08.03.2006 aaa dziękuję ![]() Buziaki dla Was chłopaki za życzenia :* Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Andrzej - 08.03.2006 Drogie Panie Wy wiecie, że dla nas mężczyzn zawsze bedziecie najważniejsze. W dniu tego więta życzę Wam , abycie zawsze były najważniejsze dla swoich mężczyzn. W tym szczególnym dniu chciałem żonie poodkurzacz mieszkanie, ale wtedy to stwierdziła, że odkurzałem już w sobotę. Zatem zrobię zakupy - pomylałem, ale wtedy to usłyszałem, że nic w domu nie brakuję. W zwišzku z tym ,że nie umiem gotować postanowiłem żonę zaprosić na obiad do restauracji, ale znowóż w tym przypadku usłyszałem, że słubickie restaurację pod względem kulinarnym i wystroju nie sš szczytem marzeń mojej żony. Zatem postšpiłem konserwatywnie i narodowo.KWIATY. I tu szczeliłem w dychę.Moja żona uwielbia kwiaty (latem ma ich cały ogród) w zamian za to otrzymałem poobiedniš kawę i niestworzone iloci mojego ulubionego ciasta, za którym tak strasznie przepadam.(Ania - nie jest to szarlotka) Mimo zmienijšcych się trendów i mód ja lubię więto Kobiet, bo odnoszę wrażenie , że w tym dniu nasze Panie sš jako bardziej umięchnięte - i tak powinno być codziennie.Zatem jutro też więto Kobiet czego życzę również naszym Paniom z Forum Knopflerum. B) Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Toloth - 08.03.2006 To dzieki Wam powstaja najpiekniejsze piosenki swiata. Dziekujemy ![]() ![]()
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - ania - 08.03.2006 ja takze ciumka z podziekowaniami wysylam- po jednym dla kazdego p.s. jak nie szarlotka- to pewnie mowa o serniku, co?
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Michal - 14.03.2006 Życzę wszystkim Paniom w każdy dzień słońca i radoci i takich chłopaków jak my knopfleromaniacy hehehehe
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Vidocq - 14.03.2006 Wszystkiego najlepszego dla forumowiczek :* Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - dominika - 14.03.2006 Nie zdšżyłam podziękować wczeniej, ale mam usprawiedliwienie . A poza tym skoro widzę spónione życzenia, to spónione podziękowania też majš rację bytu.A kiedy jest dzień Maniaka Knopflerowego?
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - jambore - 14.03.2006 Cytat:Originally posted by dominika@Mar 14 2006, 07:56 PMWłanie-można wybrać konkretna datę. Chociaż na forum jest ich (dni) 365 albo i 366 w roku
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Andrzej - 15.03.2006 Cytat:Originally posted by dominika@Mar 14 2006, 07:56 PMSwietny pomysł Dominique. Wy z tzw."Starej Forumowej Gwardii " zawsze miewacie wietne pomysły. Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - HOWARD - 15.03.2006 Andrzej, ale i Ty się zadomowiłe... Jestes tutaj codziennie. Jak w domu. Miło czytać Twoje posty. ![]() Ech, tu wszyscy sš fajni B) Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Andrzej - 15.03.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Mar 14 2006, 11:45 PMStaram się jak cholera. Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - HOWARD - 15.03.2006 Cytat:Originally posted by dominika@Mar 14 2006, 08:56 PMNa pewno musi być w lecie, albo wtedy co każdy z nas mógłby się spotkać z każdym, jakie posiadówy przy kiełbaskach i piwku, czy winie.. ![]() 16 czerwca ? Się wynajmnie jakie chaty w górach, i jazda ![]() czy może 5 grudnia?
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - ania - 15.03.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD+Mar 15 2006, 12:54 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Mar 15 2006, 12:54 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-dominika@Mar 14 2006, 08:56 PM Się wynajmnie jakie chaty w górach, i jazda ![]() [/b][/quote] zaczyna mi sie ten dzien maniaka podobac coraz bardziej !!
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - jambore - 15.03.2006 1 maja wszyscy majš wolne
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - dominika - 15.03.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Mar 14 2006, 11:41 PMOj tam zaraz starej
Dzień Kobiet, Także Na Forum Knopflerum :-) - Trissi - 15.03.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD+Mar 15 2006, 12:54 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Mar 15 2006, 12:54 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-dominika@Mar 14 2006, 08:56 PMNa pewno musi być w lecie, albo wtedy co każdy z nas mógłby się spotkać z każdym, jakie posiadówy przy kiełbaskach i piwku, czy winie.. ![]() 16 czerwca ? Się wynajmnie jakie chaty w górach, i jazda ![]() czy może 5 grudnia? [/b][/quote]jestem za 16 czerwca - w końcu to moje urodziny
|