Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) (/showthread.php?tid=329)

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - HOWARD - 08.03.2006

Tawnuk, nasz Vaderze Forumowy Duży uśmiech, majšc lat 16 i słuchajšc Marka Knopflera na pewno wspominasz swoje pierwsze chwile zwišzane z wyjœciem na œwiat (to znaczy możesz akurat nie pamiętać, ale coœ kojarzysz..)..

Wtedy to w głowie Marka "tworzyła się" płyta On Every Street.. z jej tytułowym utworem..
Pięknym zresztš.

I tak samo życzę Tobie odnajdywania na co dzień samych pozytywnych rzeczy, wiary w to co robisz, siły, namiętnoœci (Ania, dzięki za podpowiedŸ z jednego Twojego postu Wywracanie oczami ) i ZDROWIA, by słuchać Knopflera kiedy i gdzie tylko chcesz ..

Trzymaj się !! I bywaj na forum!!

Pozdrawiam

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - Robson - 08.03.2006

Pomyœlnych wiatrow Tawnuk! I obyœ szybko odnalazł drogę tu do Nas Oczko

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - Andrzej - 08.03.2006

Tawnuk przeprowadził się do bezinternetowej wsi. Ale myœlę że dzisiaj zajrzy do nas i bedzie mu bardzo miło.
Życzę Tobie w dniu urodzin, ażeby telekomunikacja Polska dotarła do twej maleńkiej wioski i polšczyła Ciebie z oknem cywilizacji, a co za tym idzie z NAMI.

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - Toloth - 08.03.2006

Tawnuk, zycze Ci wedrowki po tajemniczych drogach Szkocji... it's what it is Uśmiech

PS. Uwielbiam Gwiezdne Wojny Duży uśmiech

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - BET - 08.03.2006

May the force be with you! Wszystkiego naj!

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - ania - 08.03.2006

zycze ci Tawnuczku Oczko Uśmiech wszystkiego dobrego!
a muzycznie...
z mojej szafy grajacej Oczko specjalnie dla Ciebie plynie muzyka ANTONIA CARLOSA JOBIM

z dwoch powodow:

- bacause he liked to tell it, he was just another middle-class Carioca 'beach boy' hanging out in the bars and coffeehouses along the white sand of Copacabana and Ipanema ...
- poniewaz doskonale wiem co oznacza hanging out in internet-cafes... niech ten stan przejsciowym bedzie Uśmiech bo do wsi to ja nic nie mam- ona czasem taka kojaco spokojna byc potrafi Uśmiech

p.s.
mam nadzieje, ze lubisz bossa novy Uśmiech
p.s.
Howardzie- nie ma za co Uśmiech namietnosci :wub: nigdy za wiele Wywracanie oczami

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - jambore - 08.03.2006

Życzę ci internetowej wioski i wszystkiego dobrego.

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - tawnuk - 20.09.2006

Rany... ja na Forum nie byłem od tysięcy lat œwietlnych... wzruszyły mnie te wasze życzenia... wielkie dzięki.

Pragnę poinformować, iż pomimo, żę nadal nie mam internetu i korzysteam z niego bardzo rzadko to jestem na tyle obeznany z tym co się dzieje na œwiecie że jestem już od pewnego czasu szczęœliwym posiadaczem nowej płyty naszego Mistrza: All the road running. Jestem pewny, że wychwalaliœćie tę płytę na forum do uporu i bez umiaru używajšc najbardziej wyszukanych epitetów... pozwólcie mi też dorzucić kilka swoich" WSPANIAŁA,FENOMENALNA,CUDOWNA. Przepiękne sš przedewszystkim trzy utwory: tytułowy, I dug up a diamond i predewszystkim jedna z moich ukochanych ostatnio Rollin' on... œwietny tekst, cudowny... itd... itp...

pozdrawiam wszystkich serdecznie (możę za jakieœ pół roku znowu coœ napisze)

dusš zawsze z wami Tawnuk

Tawnuk - Vader Forum Ma Urodziny! :-) - Patique - 20.09.2006

Także dołšczam się do życzeń. Wszystkiego naj... ^_^