Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Urodziny Ptysi :) - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Urodziny Ptysi :) (/showthread.php?tid=377)

Urodziny Ptysi :) - Trissi - 25.04.2006

Wszystkiego najlepszego Agnieszka... Zdrowia, szczęscia i dużo markowej muzyki. Sukcesów na studiach i w pracy! I czego sobie tylko wymarzysz.... :wub:

Urodziny Ptysi :) - Michal - 25.04.2006

Sto lat szczęœcia pomyœlnoœci, niechaj żyje nam.
Niech żyyyyje nam Uśmiech.

sto lat Ptysiu Uśmiech hehehehehe

Urodziny Ptysi :) - BET - 25.04.2006

Najlepszego!

Urodziny Ptysi :) - Robson - 25.04.2006

Wszystkiego dobrego Uśmiech

Urodziny Ptysi :) - grzegorz - 25.04.2006

Sił i wytrwania do Zlotu. I póŸniej też oczywiœcie.

Urodziny Ptysi :) - ania - 25.04.2006

powietrza aniolow pelnego Oczko
nieba winogrona gwiazd rozdajacego Oczko
marka jedynie dla ciebie mruczacego Wywracanie oczami
wszystkiego dobrego ptysiu Uśmiech

Urodziny Ptysi :) - jambore - 25.04.2006

Wszystkiego naj,naj i jeszcze więcej.

Urodziny Ptysi :) - ptysia - 25.04.2006

Dziękuję Wam serdecznie za te cudowne życzenia :wub: ... trzeba przyznać, że kolejny rok minšł baaardzooo szybko, ale za to JAKI to był rok Duży uśmiech ... byłam na 2 koncertach Marka, dołšczyłam do wspaniałego grona forumowiczów i jeszcze z większoœciš z Was spotkałam się w Krakowie... a co lepsze, ten kolejny rok zapowiada się równie wspaniale B)
zatem kończšc (póki nie zapomnę co mam na myœli Język - w końcu wiek mam już nie za młody Oczko)... w taki sposób to ja mogę się starzeć! Duży uśmiech

Urodziny Ptysi :) - jambore - 25.04.2006

Nie za młody-to kim My jesteœmy? Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Urodziny Ptysi :) - Andrzej - 25.04.2006

Dopiero teraz wchodzę na Forum. Jest 21,50. No i proszę nasza Ptysia ma dzisiaj urodzinki. Jak się cieszę. I od razu przypominam sobie nasz wypad na koncert w Berlinie ( swoje przeszliœmy, ale było cudownie), pózniej Zlot Kraków.
Och chyba się starzeje - zebrało mnie na wspomnienia.
Tak to rzeczywiœcie i ja mogę się starzec razem z Wami, ale Ty Agnieszko z tym wiekiem i Twoim starzeniem to lekko przesadziłaœ.
Zyczę Tobie dużo uœmiechu (bo z uœmiechem Ciebie kojarzę ) i życzę dalszej radoœci ze słuchania muzyki Marka, dla mnie ta Twoja radoœć jest taka naturalna i prawdziwa.
A w ogóle to jesteœ fajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urodziny Ptysi :) - ptysia - 26.04.2006

Cytat:Originally posted by Andrzej+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> I od razu przypominam sobie nasz wypad na koncert w Berlinie ( swoje przeszliœmy, ale było cudownie), pózniej Zlot Kraków.[/b]
Działo się w Berlinie... działo :wub: ... to był cudowny wyjazd... koncert MK pod gołym niebem, dyskusja u Ciebie w domu o 2ej nad ranem no i powrót - chyba nigdy nie zapomnę wracania po nocy i słuchania MK, gdy zaczęło œwitać... ale będziemy mieli niedługo powtórkę... tylko w większym gronie i trochę bardziej na północ ... nie mogę się już doczekać Duży uśmiech

Cytat:[i]Originally posted by Andrzej@
ale Ty Agnieszko z tym wiekiem i Twoim starzeniem to lekko przesadziłaœ.
na pewno nie młodnieję Język ... szkoda, że nie słyszałeœ co wygadywałam na 18ste urodziny :blink:

<!--QuoteBegin-Andrzej[/i]
Zyczę Tobie dużo uœmiechu (bo z uœmiechem Ciebie kojarzę ) i życzę dalszej radoœci ze słuchania muzyki Marka, dla mnie ta Twoja radoœć jest taka naturalna i prawdziwa.
A w ogóle to jesteœ fajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

Teraz to się œmieję od ucha do ucha Szczęśliwy ... zapewne zostanie mi tak na parę miesięcy, a może do następnych urodzin Duży uśmiech ... Dziękuję Ci pięknie za te słowa :wub: ... co tu gadać...WSZYSCY JESTEŒMY FAJNI Duży uśmiech

Urodziny Ptysi :) - rafalmk - 26.04.2006

WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO CO TYLKO NAJLEPSZE!!!

A czy wiecie, ze:Masiakasaurus knopfleri to gatunek dinozaura nazwany na czeœć Marka Knoplfera. Masiakasaurus knopfleri żyły na Madagaskarze w okresie póŸnej Kredy. Według odkrywców koœci tego dinozaura, słuchajšc muzyki Knoplfera zawsze znajdowali oni więcej skamielin.

M. Knopfleri były małymi, drapieżnymi dinozaurami, z długim ogonem i szyjš, poruszajšcymi się na dwóch nogach. Całkowita długoœć ciała wynosiła ok. 1,6 – 2 m, a waga ok. 35 kg.

Pozdrawiam, R.

Urodziny Ptysi :) - majkel - 26.04.2006

Dużo dobrych dzwiekow mniej rozdzwiekow...

Urodziny Ptysi :) - HOWARD - 06.05.2006

SpóŸnione, ale jak najbardziej szczere...

miłoœci, dobroci, nadziei i wiary..

uœmiechu dużo, Marka więcej, zdrowia najwięcej! Uśmiech

Pozdrawiam,
HOWARD