![]() |
|
Urodziny Ptysi :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny Ptysi :) (/showthread.php?tid=377) |
Urodziny Ptysi :) - Trissi - 25.04.2006 Wszystkiego najlepszego Agnieszka... Zdrowia, szczęscia i dużo markowej muzyki. Sukcesów na studiach i w pracy! I czego sobie tylko wymarzysz.... :wub: Urodziny Ptysi :) - Michal - 25.04.2006 Sto lat szczęcia pomylnoci, niechaj żyje nam. Niech żyyyyje nam .sto lat Ptysiu hehehehehe
Urodziny Ptysi :) - BET - 25.04.2006 Najlepszego! Urodziny Ptysi :) - Robson - 25.04.2006 Wszystkiego dobrego
Urodziny Ptysi :) - grzegorz - 25.04.2006 Sił i wytrwania do Zlotu. I póniej też oczywicie. Urodziny Ptysi :) - ania - 25.04.2006 powietrza aniolow pelnego nieba winogrona gwiazd rozdajacego marka jedynie dla ciebie mruczacego wszystkiego dobrego ptysiu
Urodziny Ptysi :) - jambore - 25.04.2006 Wszystkiego naj,naj i jeszcze więcej. Urodziny Ptysi :) - ptysia - 25.04.2006 Dziękuję Wam serdecznie za te cudowne życzenia :wub: ... trzeba przyznać, że kolejny rok minšł baaardzooo szybko, ale za to JAKI to był rok ... byłam na 2 koncertach Marka, dołšczyłam do wspaniałego grona forumowiczów i jeszcze z większociš z Was spotkałam się w Krakowie... a co lepsze, ten kolejny rok zapowiada się równie wspaniale B) zatem kończšc (póki nie zapomnę co mam na myli - w końcu wiek mam już nie za młody )... w taki sposób to ja mogę się starzeć!
Urodziny Ptysi :) - jambore - 25.04.2006 Nie za młody-to kim My jestemy?
Urodziny Ptysi :) - Andrzej - 25.04.2006 Dopiero teraz wchodzę na Forum. Jest 21,50. No i proszę nasza Ptysia ma dzisiaj urodzinki. Jak się cieszę. I od razu przypominam sobie nasz wypad na koncert w Berlinie ( swoje przeszlimy, ale było cudownie), pózniej Zlot Kraków. Och chyba się starzeje - zebrało mnie na wspomnienia. Tak to rzeczywicie i ja mogę się starzec razem z Wami, ale Ty Agnieszko z tym wiekiem i Twoim starzeniem to lekko przesadziła. Zyczę Tobie dużo umiechu (bo z umiechem Ciebie kojarzę ) i życzę dalszej radoci ze słuchania muzyki Marka, dla mnie ta Twoja radoć jest taka naturalna i prawdziwa. A w ogóle to jeste fajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Urodziny Ptysi :) - ptysia - 26.04.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> I od razu przypominam sobie nasz wypad na koncert w Berlinie ( swoje przeszlimy, ale było cudownie), pózniej Zlot Kraków.[/b]Działo się w Berlinie... działo :wub: ... to był cudowny wyjazd... koncert MK pod gołym niebem, dyskusja u Ciebie w domu o 2ej nad ranem no i powrót - chyba nigdy nie zapomnę wracania po nocy i słuchania MK, gdy zaczęło witać... ale będziemy mieli niedługo powtórkę... tylko w większym gronie i trochę bardziej na północ ... nie mogę się już doczekać ![]() Cytat:[i]Originally posted by Andrzej@na pewno nie młodnieję ... szkoda, że nie słyszałe co wygadywałam na 18ste urodziny :blink: <!--QuoteBegin-Andrzej[/i] Zyczę Tobie dużo umiechu (bo z umiechem Ciebie kojarzę ) i życzę dalszej radoci ze słuchania muzyki Marka, dla mnie ta Twoja radoć jest taka naturalna i prawdziwa. A w ogóle to jeste fajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Teraz to się mieję od ucha do ucha ... zapewne zostanie mi tak na parę miesięcy, a może do następnych urodzin ... Dziękuję Ci pięknie za te słowa :wub: ... co tu gadać...WSZYSCY JESTEMY FAJNI
Urodziny Ptysi :) - rafalmk - 26.04.2006 WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO CO TYLKO NAJLEPSZE!!! A czy wiecie, ze:Masiakasaurus knopfleri to gatunek dinozaura nazwany na czeć Marka Knoplfera. Masiakasaurus knopfleri żyły na Madagaskarze w okresie pónej Kredy. Według odkrywców koci tego dinozaura, słuchajšc muzyki Knoplfera zawsze znajdowali oni więcej skamielin. M. Knopfleri były małymi, drapieżnymi dinozaurami, z długim ogonem i szyjš, poruszajšcymi się na dwóch nogach. Całkowita długoć ciała wynosiła ok. 1,6 2 m, a waga ok. 35 kg. Pozdrawiam, R. Urodziny Ptysi :) - majkel - 26.04.2006 Dużo dobrych dzwiekow mniej rozdzwiekow... Urodziny Ptysi :) - HOWARD - 06.05.2006 Spónione, ale jak najbardziej szczere... miłoci, dobroci, nadziei i wiary.. umiechu dużo, Marka więcej, zdrowia najwięcej! ![]() Pozdrawiam, HOWARD |