![]() |
|
Zaproszenie Na Urodziny - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Zaproszenie Na Urodziny (/showthread.php?tid=420) |
Zaproszenie Na Urodziny - Michal - 11.06.2006 Wszystkich forumowiczów a w szczególnoci Zlotowców, zapraszam na moje urodziny. data: 17.06.2006 (16-18) miejsce: Wyskówki k/ Zakopanego nocleg: 15 zł. doba atrakcje: wspaniali ludzie, wspaniała okolica, czyste powietrze, pyszne jedzonko, woda ognista, fajerwerki, ognisko, grill, tego wszystkiego nie mozesz kupic karta mastercard to trzeba przzerzyc samemu hehehehehe.Proszę o potwierdzenie przybycia na nr. 503187111. Wszelkie pytania, prosze pisac w tym temacie lub na pw .Jeszcze raz goršco zapraszam .
Zaproszenie Na Urodziny - Bart - 11.06.2006 Nie mogę :wacko: <_< :angry:
Zaproszenie Na Urodziny - jamm - 14.06.2006 a moze by tak zrobic michalkowi niespodziewajke i przybyc...? w koncu to poczciwy chop! i chyba jak nikt inny na tym forum czuje boogie ac/dc w koncu to przeciez dorastalem przy tych dzwiekach... michal, obaczym co da sie zrobic... w planie byly wschodnie biesy i czady ale moze uda sie przeorganizowac... jakby co, to wczesniej dam ci znac na kom'a... Zaproszenie Na Urodziny - HOWARD - 14.06.2006 Ja tak samo, bardzo chętnie bym pojechał.. Niestety, troszkę za póno się dowiedziałem o takim wydarzeniu w górach na Michała urodziny i chyba nie uda mi się przybyć -_- Zaproszenie Na Urodziny - jambore - 14.06.2006 Eh., kurcze kaczki - znowu góry? Nie dam rady :ph34r: Zaproszenie Na Urodziny - Michal - 14.06.2006 Wszyscy będš mile widziani, a ci co nie dadzš rady to odbijemy sobie w sopocie, na urodzinach Marka hehehehe . Miejsca, żarcia i alkoholu bedzie wbród, takze zapraszam hehehehe
Zaproszenie Na Urodziny - ania - 14.06.2006 dla mnie też troszkę za póno takie zaproszenie... bo włanie 17 przylatuje do mnie koleżanka ze Szkocji- Victoria chciałam jej pokazać za czym czasem tęsknię ^_^ słowem będę się zabawiać w przewodniczkę- 'szlakiem krakowskiego parkietu' gdybym wiedziała wczeniej poudawałybymy z Vicki góralki z Chicago ale miejsce wspaniałe więc może jeszcze kiedy nas tam Michał zaprosi bawcie sie po góralsku !!! B) i nie wystraszcie kozic z lasu
Zaproszenie Na Urodziny - UOSIEK - 14.06.2006 Mylę, że Michał się ucieszy jak wemiesz tš Szkockš ze sobš do Zakopanego.
Zaproszenie Na Urodziny - BET - 15.06.2006 To juz POJUTRZE?!?!? O mama...Michas chcialbym ale tez nie dam rady raczej
Zaproszenie Na Urodziny - MARTINEZ - 16.06.2006 ania ale my szalejemy w kraku chyba
Zaproszenie Na Urodziny - ania - 16.06.2006 ja jeszcze w domku jestem bo nie ma jak u taty :wub: ale od jutra ... niekończšca się dyskoteka B) chociaż żal mi serce ciska, że nie jestem teraz w zakopcu :unsure:
Zaproszenie Na Urodziny - Michal - 19.06.2006 Ptysiu, Trissi i Jam, dzięki bardzo za przybycie było naprawde super hehehehehe
Zaproszenie Na Urodziny - Trissi - 19.06.2006 to ja dziekuje za zaproszenie klimacik boski :wub:
Zaproszenie Na Urodziny - ptysia - 19.06.2006 kilka fotek... ![]() ![]()
Zaproszenie Na Urodziny - Michal - 19.06.2006 nie no dzięki Ptysiu fotki bomba hehehehe, niebawem ja wrzucę swoje hehehehehe
Zaproszenie Na Urodziny - jamm - 20.06.2006 Michal, swietne spotkanie zabawa i ludzie... starzej sie szybciej i organizuj urodzinki co miesiac! hehehehe... i jak TSA daje rade? tylko nie szalej z tym mieczem przy ich muzie ... zostal mi sentyment do wanilii po tej imprezie, to przez te waniliowa wodke i papierosy hehehehe HEY HEY MY MY - ROCK N ROLL WILL NEVER DIE ! obsciski dla rock'n'rollowych dziewczat Trissi i Ptysia za wsparcie forumowego frontu urodzinowego daja sie dziewczyny lubic!i specjalne uklony dla Pauliny ktorej smak kawy pamietam do dzis ...wehikol czasu, no to bylby cud... Zaproszenie Na Urodziny - Michal - 21.06.2006 hehehe no Jamm dałe radę w górach wogóle było super, najabrdziej rozwaliła mnie Trissi i "waniliowe papierosy" hehehehe
|