![]() |
|
Trissi Urodziny :-) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Trissi Urodziny :-) (/showthread.php?tid=429) |
Trissi Urodziny :-) - HOWARD - 16.06.2006 Trissi, przede wszystkim zdrowia, ale ponad to życzę Ci z okazji Urodzin i na całe życie love and happiness... ...you will always have a lucky star that shines because of what you are even in the deepest dark because your aim is true... Wszystkiego co dobre!
Trissi Urodziny :-) - Trissi - 16.06.2006 dziekuje Ci bardzo
Trissi Urodziny :-) - Emilka - 16.06.2006 Madziu!!!! Ty wiesz, że ja Ci zawsze dobrze życzę, dzi do tych życzeń dołšczam moc ucisków i buziaka
Trissi Urodziny :-) - BET - 16.06.2006 :* :* :* shine on.... Trissi Urodziny :-) - ptysia - 16.06.2006 Niech gwiazdki Ci jasno wiecš, Niech życie wolno lecz wesoło Ci leci :wub: STO LAT MADZIU!!!!
Trissi Urodziny :-) - Patique - 16.06.2006 Umiechu w duszy na codzień ... reszta sama przyjdzie ^_^ Trissi Urodziny :-) - Michal - 16.06.2006 Trissi no ja cie ucałuję już jutro opsobicie hehehehehe
Trissi Urodziny :-) - Robson - 16.06.2006 Uciski.
Trissi Urodziny :-) - Trissi - 16.06.2006 Cytat:Originally posted by Michal@Jun 16 2006, 01:19 PMSwietujemy podwojnie :wub: DZIEKI WAM WSZYSTKIM
Trissi Urodziny :-) - ania - 16.06.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 16 2006, 02:06 PMBy przeżyć, trzeba nam czterech ucisków dziennie. By zachować zdrowie- trzeba omiu ucisków dziennie. By się rozwijać, trzeba dwunastu ucisków dziennie. 4+8+12= 24 uciski + ten Robsonowy + ten ankowy = co daje nam razem...uwaga, uwaga ... 26 ucisków nie będę ciskać mocno to Trissi starczy krzepy na uciski innych wszystkiego dobrego Trissi !
Trissi Urodziny :-) - Michal - 16.06.2006 Cytat:Originally posted by Trissi+Jun 16 2006, 02:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Trissi @ Jun 16 2006, 02:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Michal@Jun 16 2006, 01:19 PMSwietujemy podwojnie :wub: DZIEKI WAM WSZYSTKIM [/b][/quote]Damy czadu hehehehehe
Trissi Urodziny :-) - jambore - 16.06.2006 Wszystkiego dobrego
Trissi Urodziny :-) - marcin.h - 16.06.2006 1 lat
Trissi Urodziny :-) - grzegorz - 16.06.2006 Spełnienia marzeń i niezawodnego zdrowia zwłaszcza przed następnym zlotem. Trissi Urodziny :-) - mikołaj - 16.06.2006 spełniania się marzeń, zwłaszcza tych najgłębiej skrywanych... ...i jeszcze zdrówka przed następnym zlotem
Trissi Urodziny :-) - majkel - 16.06.2006 Here's a wishing well Here's a penny for Any tought it is That makes you smile Every diamond dream Everything that brings Love and happiness To your life Here's a rabbit's food Take it when you go So you'll always know You're safe from harm Wear your ruby shoes When you're far away So you'll always stay Home in your heart You will always have a lucky star That shines because of what you are Even in the deepest dark Because your aim is true And if i could only have one wish Darling, then i would be this Love and happiness for you Here's a spinning wheel Use it once you've learned There's a way to turn The straw to gold Here's a rosary Count on every bead With a prayer to keep Thehope you hold You will always have a lucky star That shines because of what you are Even in the deepest dark Because your aim is true And if I could only have one wish Darling, then it would be this Love and happiness fot you And if I could only have one wish Darling, then it would be this Love and happiness for you Trissi Urodziny :-) - MARTINEZ - 16.06.2006 ;* Trissi Urodziny :-) - Andrzej - 19.06.2006 Trissi - ja też nie zapomniałem tylko kilka dni nie było mnie na Forum z powodu wyjazdu. Zatem buziaki. Trissi Urodziny :-) - Trissi - 20.06.2006 dzieki, jak milo jak tyle osob pamieta ![]() buziaki dla Was ;* |