![]() |
|
John Illsley - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: John Illsley (/showthread.php?tid=438) Strony:
1
2
|
John Illsley - Raingod - 24.06.2006 Na ftp leca 2 plyty Johna w sobote od godz 14 beda dostepne
John Illsley - Robson - 24.06.2006 Pieknie akurat w jego urodziny
John Illsley - numitor - 24.06.2006 GENIALNE! Sciagalem - i slucham. Podoba mi sie bardzo. Mam pytania ![]() 1. Czy ktos wie jaki byl wlad MK w te plyty Johna? No i - czy w ogole jakis byl? 2. Moze ktos z Was ma ( i moglby wrzucic na serwer) solowa plyte Alana Clarka? 3. Ktorys z czlonkow DS mial jeszcze swoja solowa tworczosc? Sonni? Williams? Moze moglbyscie wrzucic te plytki na serwer, jesli je macie? John Illsley - Robson - 24.06.2006 Mark zagrał na płycie John Illsley'a Never Told A Soul w czterech utworach: The Night Cafe, Never Told A Soul, Northern Land, Let The River Flow. John Illsley - olaph72 - 24.06.2006 Zagrał również na następnej płycie Johna - "Glass" z 1988 roku (w utworze "All I Want Is You"). Płytę solowš pt. "Shadowdance" wydał w 1900 Chris White, MK gra w utworach "Jericho Walls" i "Dreamtime" (w sesji wzišł też udział Danny Cummings). Naturalnie solowe płyty nagrywa od lat David ("Release", "Behind The Lines", "Cut The Wire", "Lips Against The Steel", "Lifelines", "The Giver", "Small Mercies" - chyba nie pominšłem żadnej). John Illsley - dudageo - 24.06.2006 nie wiedziałem, że Chris White ma aż tyle lat...
John Illsley - numitor - 24.06.2006 Olaphie --> A posiadasz moze te plyte Chrisa? John Illsley - olaph72 - 25.06.2006 dudageo >> Nie wyglšda na tyle, prawda? ![]() numitor >> Posiadam. Ale została w Polsce.
John Illsley - Robson - 25.06.2006 Udało mi się kiedy te płytę kupić na kasecie Oczywicie w całoci saksofonowa i głosu nie uwiadczysz.
John Illsley - numitor - 25.06.2006 Aha, a - Alan Clark? Kto wie co o jego płycie? John Illsley - aaadam - 03.07.2006 może płyty o których mówicie sš gdzie do cišgniecia, bo nie posiadam ich a chętnie bym posłuchał John Illsley - hillbilly - 03.07.2006 A wiecie ze John Illsley bedzie grał na jaklim festiwalu w tym roku.... i chyba wcale nie na basie ![]() http://www.festival.alpilles.fr/pages2006/baux06.html niestety nie znam francuskiego
John Illsley - ania - 03.07.2006 generalnie chodzi o to, ze w prowansalskim miasteczku Alpilles corocznie odywaja sie koncerty poswiecone innemu regionowi/obaszarowi muzyki. kolejno: 2002- amerykanski 2003- celtycki 2004- wolnosci 2005- zmyslowosci/namietnosci ^_^ :wub: a tegoroczny ma byc poswiecony muzyce IRLANDZKIEJ ![]() p.s. ... i to by bylo na tyle mojego francuskiego
John Illsley - ania - 03.07.2006 zadne tam miasteczko prowansalskie ...to chyba cos wiekszego... a miasteczko gdzie 23 wrzesnia zagra Illsley i jego zespol Cunla to LES BAUX ![]() pod egida tamtejszego muzeum wystawi tez swoje prace malarskie
John Illsley - ania - 03.07.2006 to znowu ja chodzi o Festiwal Alpilles 'Muzyka Swiata', w ktorym Illsley reprezetowac bedzie ten irlandzki jej kawalek p.s. postaram sie juz nie mieszac
John Illsley - aaadam - 04.07.2006 dzięki za tłumaczenie
John Illsley - ania - 04.07.2006 Cytat:Originally posted by aaadam@Jul 4 2006, 02:32 AMnie ma za co francuski to jedna z moich milosci :wub: chociaz wlasciwie to chodzi o Prowansje ^_^ co do jezyka moze kiedys w koncu uda mi sie go nauczyc ale tytulem wyjasnienia to miasteczko, ktore goscic bedzie Illsley'a- to LES BAUX DE PROVENCE, ktore lezy u stop gor ALPILLES
John Illsley - ania - 05.07.2006 CZY JUZ WSZYSCY WIEDZA, ZE FRANCJA WESZLA DO FINALU MISTRZOSTW SWIATA i ze zamierza pograzyc Wlochow w otchlani rozpaczy???bo jesli nie ... to ja chce tylko tyle FRANCJA GORA!!!!
John Illsley - hillbilly - 06.07.2006 Obawiam się, choć nie przepadam za żadnš z druzyn, że droga Aniu jednak Włosi prezentujš się lepiej.... John Illsley - dudageo - 06.07.2006 tak jest...Włosi pokonajš Francję i utrš jej nosa
|