![]() |
|
Mikołaj - Urodziny - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Mikołaj - Urodziny (/showthread.php?tid=485) |
Mikołaj - Urodziny - Andrzej - 04.09.2006 Mikołaju - spelnienia życiowych planów, tych zawodowych i tych z gitarkš. Do dzi w uszach brzmi mi Twoje granie z Bartkiem na Zlocie w Kraku. Mniam - ale zrobilicie klimacik. W ramach prezentu wysyłamy Ci Local Hero - trzydzieci razy do wysłuchania. No to zobaczymy teraz czy po wysłuchaniu odłozysz ten numer na kilka miesięcy, czy z utęsknieniem będziesz czekał nastepnych urodzin ,żeby wysłuchać to 31 razy. Ludzie - skladajcie pierwsi zyczenia, bo wychodzi na to , że ja jak przysłowiowa rodzinna babcia pamięta o wszystkich ważnych uroczystociach rodzinnych. Jeszcze mi trochę zostało do emerytury......chociaż????? zaraz - wcale nie tak dużo, hm... Mikołaj - Urodziny - Robson - 04.09.2006 Andrzeju bo to się już przyjeło że Ty zaczynasz. Czyż to nie piękne? Ja też pamiętam jak Mikołaj pięknie razem z Majkelem grali w nocnej kafecje w Krakowie. Nawet pełnia księżyca tej nocy była w innej powiacie (chyba mnie poniosło )A więc zmiana kodu trójka z przodu? Mikołaju witaj w klubie Spełnienia marzeń radoci i zdrowia życzę.
Mikołaj - Urodziny - grzegorz - 04.09.2006 Mikołaju spełnienia życiowych i gitarowych marzeń. Pewnie już trenujesz przed kolejnym zlotem w Krakowie. Czekamy. Andrzeju, chwała Ci za to, że trzymasz rękę na pulsie, a na babcię, choć kiepsko widzę, to nie wyglšdasz
Mikołaj - Urodziny - macsa - 04.09.2006 A ja pamiętam gitarę Mikołaja ze zlotu urodzinowego i rozmowy fanów MK podczas nocnego spaceru po molu przy blasku księżyca... Mikołaju - wszystkiego dobrego oraz zrealizowania Twych życiowych planów. Nie martw się - trójka to szczęliwa liczba
Mikołaj - Urodziny - mikołaj - 05.09.2006 Dziękuję Wam kochani za życzenia i za miłe słowa Szczerze mówišc - ta trzydziecha która pojawiła się dzisiaj na liczniku nie nastraja mnie zbyt optymistycznie, za dużo odniosłem przez ostatnie lata niepowodzeń i porażek. Na codzień tego nie widać, tkwi to wszystko w rodku, i dršży jak ból głowy. Ale mimo tych wszystkich niepowodzeń mam muzykę Marka, mam Forum i mam Was, i cholernie się z tego cieszę. Dziękuję Wam raz jeszcze... PS. Mały prezent ode mnie dla Was - zdjęcie sympatycznego Brytyjczyka (Szkota?) w dużej rozdzielczosci. Można je wywołać i powiesić na cianie. Zamówiłem sobie odbitkę w rozmiarze 50x50cm, ale będzie dopiero za tydzień... http://www.wolf-trap.org/press/artists0405/markknopfler2.jpg Mikołaj - Urodziny - ania - 05.09.2006 Cytat:Originally posted by mikołaj@Sep 5 2006, 12:20 AMnie wytrzymam <_< co sie z wami ludzie dzieje :blink: przeciez trzydziestka to piekny wiek! farmazony powiadam!!! te pesymistyczne twoje tony...wiecej wiary w siebie! tego ci wlasnie Mikolaj zycze z calego ankowego serducha tylko pomysl- jestes teraz bogatszy o te wszystkie zyciowe klopsy a skoro tak to nie ma, co nad nimy lez lac no chyba, ze na ramie naszej 'forumowej babulinki' bo ona jak do rany przyloz ^_^
Mikołaj - Urodziny - BET - 05.09.2006 Wszystkiego dobrego, przede wszystkim wiary ze to co najpiekniejsze dopiero przed Toba
Mikołaj - Urodziny - grzes - 05.09.2006 Wszystkiego najlepszego Mikołaj! Mikołaj - Urodziny - Andrzej - 06.09.2006 Jak widzę na avarku akordeon Nikodema, zaraz przypomina mi sie mój sšsiad z lat dzieciństwa, który był wielkich miłonikiem tego instrumentu. Mówił na niego zmarszczka. Zawsze grał jeden narodowy hit, a mianowicie La Paloma (znacie ?). I zasadniczo nie mial bym nic do jego gry, poza tym, iż podczas prezentacji mocno stukal nogš w podłogę(nabijajšc sobie rytm) i tym stukaniem skutecznie zagłuszał swój talent akordeonowy, wkurzajšc wszystkich lokatorow do białoci. Ach .... muzyki czar. Mikołaj - Urodziny - Ania_M - 08.09.2006 Spónione... ale sto lat!
Mikołaj - Urodziny - mikołaj - 10.09.2006 Dziękuję Wam serdecznie :wub: |