![]() |
|
Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Nowy Album Mk - ZYCZENIA (/showthread.php?tid=541) |
Nowy Album Mk - ZYCZENIA - hillbilly - 23.12.2006 http://www.guyfletcher.co.uk/main.htm Rok 2007 zapowiada się ciekawie... a przy okazji WESOŁYCH WIĽT wszystkim. Nowy Album Mk - ZYCZENIA - macsa - 23.12.2006 wietne wieci na więta Hillbilly !! Życzę wszystkim Zdrowych, Wesołych i Spędzonych W Gronie Najbliższych wišt Bożego Narodzenia A przy ubieraniu choinki pamiętajcie o płycie " The Ragpicker's Dream " Dla wszystkich fanów prezent od twórców strony http://www.mknopfler.com: Merry Christmas and Happy New Year!!! Nowy Album Mk - ZYCZENIA - BET - 23.12.2006 Ja tez sie dolaczam i zycze Wam wszystkim pieknych, rodzinnych Swiat!!! Nowy Album Mk - ZYCZENIA - ania - 23.12.2006 ... My zas sami z piosneczkami za wami pospieszymy, a tak Tego Malenkiego niech wszyscy zobaczymy: Jak ubogo narodzony, placze w stajni polozony, wiec Go dzis ucieszymy... radosci markowego koledowania na tegoroczne swieta zyczy anka p.s. znowu nie mam choinki :mellow: Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Robson - 23.12.2006 Tak 2007 będzie bardzo ważny. Pewnie jesień ale już na samš myl serducho bije mocniej Maćku u mnie kiedy jadę do domu rodzinnego The Ragpicker's Dream zawsze rozbrzmiewa i to obowišzkowo w kuchni Ania kiedy nie jadę do domu rodzinnego (a bywało i tak) to też nie mam choinki MERRY CHRISTMAS AND HAPPY DAYS Nowy Album Mk - ZYCZENIA - grzegorz - 23.12.2006 Korzystajšc z okazji życzę wszystkim Forumowiczom zdrowych i pogodnych wišt Bożego Narodzenia, spędzonych, jeli to tylko możliwe, przy Markowej muzyce. Nowy Album Mk - ZYCZENIA - HOWARD - 23.12.2006 Dziękujšc za powyższe życzenia, składam Wam Forumowiczki i Forumowicze swoje: WIELKICH wzruszeń z małych rzeczy ![]() Spokojnych i pełnych dobroci wišt Bożego Narodzenia!
Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Ania_M - 23.12.2006 Spokojnych wišt Bożego Narodzenia,duzo prezentów pod choinka, wielkiego leniuchowania, szalonego Sylwestra, wspaniałego Nowego Roku, dużo umiechu i radoci, nie zważania na uciekajšcy czas tylko życia danš chwilš i wykorzystywania jej w pełni, siły i wytrwałoci w dšżeniu do celu, sukcesów w szkołach i pracach, miłoci, oraz przyjemnoci i aby te więta uskrzydliły Was, a gdy kiedy przyjdš dni gdy staniecie się upadłymi aniołami, życzę aby wtedy koło Was pojawił się przyjaciel, który pomoże Wam znów wznieć się w górę ponad to wszystko co przyziemne. Wesołych wišt, kochani! Nowy Album Mk - ZYCZENIA - mikołaj - 23.12.2006 Życzę Wam wszystkiego dobrego szczęcia i miłoci Fajnie być z Wami Mam nadzieję że w przyszłym roku spotkamy się na koncercie Marka i oczywicie na zlocie ![]() PS. Aniu - choinka dla Ciebie, nie możesz zostać na więta bez drzewka. ![]() choinka dla Ani Nowy Album Mk - ZYCZENIA - ania - 24.12.2006 ania dziekuje pieknie wlasnie takie czerwone bombki lubi najbardziej
Nowy Album Mk - ZYCZENIA - MARTINEZ - 24.12.2006 Merry Christmas Everyone - Shakin Stevens ![]() http://www.rogepost.com/dn/1kk3 Nowy Album Mk - ZYCZENIA - jambore - 25.12.2006 Wszystkim życzę zdrowych i pogodnych wišt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń i dziecięcej radoci.
Nowy Album Mk - ZYCZENIA - kszaq - 25.12.2006 Jak obyczaj stary każe, Według ojców naszych wierzeń. Pragnę złożyć Wam życzenia, W dniu Bożego Narodzenia. Życzę zdrowia, szczęcia, pomylnoci i tego wszystkiego, Co się Wam wymarzy Nowy Album Mk - ZYCZENIA - HOWARD - 25.12.2006 A ja własnie słucham Marka od 2 h... wištecznie, spokojnie, miło, deragpikersowo przede wszystkim!
Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Hermes - 25.12.2006 Witam Mam nadzieję, że zdšżę z życzeniami. Jak najlepszych, zdrowych, rodzinnych, spokojnych, pogodnych (stan ducha) wišt Bożego Narodzenia. A przy ich okazji wszelkiej pomylnoci. Jeli chodzi o nowš płytę to ja chętnie zakupiłbym zebrane na jednym kršżku, utwory dodawane do maxi singli. Takie kawałki jak Camerado powinny być dostępna dla każdego. Mylę, że z zawartoci pseudo bootlega "B-sides" powstałby piękny i dobrze sprzedajšcy się album. Pozdrawiam Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Andrzej - 26.12.2006 więta, więta,więta....... Od dwóch dni Telewizja Polska obdarowauje mnie kolędami w wykonaniu polskich gwiazd i gwiazdeczek. Zastanawiam się, czy nasze wschodzšce gwiazdeczki już dawno nie przerosły umiejętnociami nasze mega-rodzime gwiazdy. Chodzi mi o program Elżbiety Skrętowskiej(to ta od Szansy na Sukces) , która zaprosiła plejadę mlodych ludzi , występujšcych ongi w jej programie. A młodzież mamy wybitnie zdolnš. Kolędy w ich wykonaniu to powiew pomysłowoci w aranżacji utworu. wietne umiejętnoci wokalne, i to niesamowite parcie na piewanie. Panownie i Panie od polskiego Show-biznesu pozwólcie już naszym "Mega-Gwiazdom" pójć na emeryturę. Mamy juz dosyć rozszyfrowywania czy implanty Krzysztofa Krawczyka robione były w Klinice w Los Angeles czy tudzież nasz gwiazdor posłużył się dowiadczeniem prof.Podgórskiego z Państwowej Kliniki Stomatologicznej Warszawa- Ochota. Nie da sie ukryć że K.Krawczyk obfitš wigilię sporzył już przed nagraniem programu, bo bekanie i odbijanie wychodziło mu, w jego nazwijmy to piewie, najlepiej. Zacznijmy może w końcu chodzić do sieci restauracji Ryszarda Rynkowskiego, w celu doprowadzenia ich do osišgania zysku, co być może spowoduję, że nasz artysta ograniczy dorabianie piewem w Państwowej Telewizji. Maryla - za kogo Ty znowuż wyszła za mšż, iż ten kto znowu załatwił Ci występy i program w telewizji(chyba musiał nieżle zapłacić). Społeczeństwo nie nabierze sie już na odczytanie nutek kolęd z zeszytu ucznia pierwszej klasy Podstawowej Szkoły Muzycznej. Wasze recitale i prezentacje to totalne wyjałowienie pomysłów na zrobienie czego!!!!!!!!!!!!!! No włanie, ale o co mi właciwie chodzi??????? A no o to, żeby nasi producenci telewizyjni dopucili wreszcie ludzi z naturalnymi ,swoimi zębami i wieżym oddechem z ust, choc zapewne chodzi mi tu o powiew wieżoci aranżacji muzycznej. W takich własnie młodych ludziach jakich zaprezentowała Skrętowska jest to co...... posiadajš wietny potecjał i warsztat muzyczny i niestety nie mogš być wypromowani. Starzy wyjadacze naszej estrady zapucili korzenie zbyt mocno i maja niesamowite parcie na szkło, i nie mozna ich wyrwać jak chwast - więdnšcy zresztš. A jak to sie ma do Forum MK? A no ni jak, ale sš więta i tak mnie jako zebrało. WESOŁYCH WIAT |