![]() |
|
Zmiany Na Forum - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Zmiany Na Forum (/showthread.php?tid=652) |
Zmiany Na Forum - grzes - 13.06.2007 Tak na goršco: uruchomiłem wysyłanie PM, o wiele bezpieczniejsza rejestrację nowych użytkowników, możliwoć zmiany/wgrania swojego avatarka, czy wysyłanie emaili. Zmiany Na Forum - bond - 13.06.2007 alleluja o dzięki ci dobry człowiekuu, w sprawie problemów z avatarem korespondowalem bezskutecznie z martinezem od dłuższego czasu Zmiany Na Forum - macsa - 13.06.2007 Grze jeste wielki !! Zmiany Na Forum - MARTINEZ - 14.06.2007 bond nie udalo mi sie bo nie mialem dostepu do ftpa zeby zamiescic ten monitor dlatego zmuszalismy grzesia )) grzes jak tam udalo ci sie z tymi meilami ? do mnie nic nie doszlo cos zwolnilo to forum... chyba ze tylko u mnie Zmiany Na Forum - bond - 14.06.2007 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 14 2007, 12:24 PMmarcinku... ja się w ogóle nie gniewam B) Zmiany Na Forum - Per-Aa - 19.06.2007 prosze o testowanie nowego skryptu forum. http://www.mmorpger.pl/vb/forumdisplay.php?f=100 na razie tylko czesciowo, nie robilem zadnych ustawien grup czy innych czas to wasze IPB wywalic bo to wersja sprzed kilku lat i nie ma juz do niej aktualizacji jak zrobie swoj pelny backup jutro to postaram sie poprzenosic i bedziemy dzialac layout tez bedzie oczywiscie inny ale za to dopiero sie musze zabrac. Na razie musicie tam sie rejestrowac od zera. forum jest bezpieczne - nie mialismy zadnych wlamow ani atakow odkad przeszlismy na vBulletin 2 lata temu poza tym jest 4 adminow ktorzy reaguja szybko na wszelkie problemy PS: nie przejmujcie sie na razie spamem od ludzi z innych sekcji tamtego forum, wasza czesc bedzie ukryta przed wzrokiem innych uzytkownikow i dostepna jedynie po wejsciu przez forum.knopfler.pl Zmiany Na Forum - BET - 19.06.2007 A co z kontami pocztowyi? Mam nadzieje ze nie spotka ich apokalipsa, bo wtedy co niektorych tez by otchlan pochlonela...
Zmiany Na Forum - Per-Aa - 19.06.2007 jakie konta pocztowe ? to tylko zmiana samego forum - jak przetestuje kilka rzeczy to nazwy uzytkownikow z pelnymi profilami, postami i haslami zostana przeniesione - konta mailowe to juz inna bajka kompletnie niezalezna od forum Zmiany Na Forum - MARTINEZ - 19.06.2007 no ale narazie nasze dziala po co aktualizacja jak my tylko piszemy ?
Zmiany Na Forum - BET - 19.06.2007 Perla ja sie nie znac wiec ja pytac. Zajrzalem tam i...tu mi sie bardziej podoba
Zmiany Na Forum - grzegorz - 27.06.2007 Znów PW nie działa, przynajmniej u mnie. Zmiany Na Forum - Per-Aa - 27.06.2007 nic nie zmienialem Zmiany Na Forum - dominique - 30.06.2007 Na wstępie: to ja, (stara) Dominika Wpisuję się tutaj trochę "po probie". Otóż udało mi się skutecznie zablokować swoje poprzednie konto w następujšcy sposób: chciałam zmienić sobie adres email, ale na ten nowy z jakiego powodu nie dochodzš maile z forum. Prawie wszystkie funkcje mam zablokowane, łšcznie z pisaniem postów, forum każe mi czekać na maile, które nie dochodzš... błędne koło Dlatego w akcie desperacji i rozpaczy założyłam nowe konto, które zapewne mogę wykorzystywać nadal. Gdyby jednak który z administratorów znalazł chwilkę i odblokował mi konto "dominika", moja wdzięcznoć nie znałaby granic . Można tam ustawić np. adres dominika@knopfler.pl.Chyba że mogę sama w jaki sposób w profilu wycofać tę zmianę adresu, to proszę o pokierownie. Tymczasem pozdrawiam
Zmiany Na Forum - grzes - 01.07.2007 Cytat:Originally posted by dominique@Jun 30 2007, 10:08 PMpusciłem - czasami maile nie dochodza - ale wtedy mozna ponownie wysłać probę o kod aktywujšcy tymczasem klepnšłem zmianę adresu ![]() pozdrawiam! Zmiany Na Forum - jambore - 01.07.2007 Cytat:Originally posted by dominique@Jun 30 2007, 10:08 PMFajnie znowu cię "usłyszeć* Zmiany Na Forum - dominika - 01.07.2007 Cytat:Originally posted by grzes@Jun 30 2007, 11:03 PMBardzo dziękuję Problem, jak mi się wydaje, nie był niestety jednorazowy. Próbowałam (kilkakrotnie) klikać w link proszšc o ponowne wysłanie maila - nie doszedł żaden Zobaczę zresztš czy teraz będš dochodzić do mnie powiadomienia. |