![]() |
|
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! (/showthread.php?tid=697) |
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - macsa - 22.08.2007 Andrzeju to ja z samego rana, żeby być pierwszym !! No to najważniejsze - zdrowia bo jak tego nie ma to już trochę pod górkę w życiu. Powodzenia w biznesie coby zagraniczne służby drogowe były zawsze wyrozumiałe - zwłaszcza te francuskie ! Wytrwałoci - żeby dotrwał do 17 wrzenia i usłyszał w tym dniu dziewicze dwięki nowej płyty Mistrza ( bo to podobno najfajniej ). I jeszcze wielu spotkań w gronie knopflerowym przy okazji zlotów i koncertów ( to w zasadzie moje życzenie ).Byłbym zapomniał !! WYGRANIA Z NAŁOGIEM !! Z nałogów tylko kawka i muzyka Mistrza - cała reszta to kicha !!
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - BET - 22.08.2007 Andrzeju - przede wszystkim zdrowka, zeby nigdy nie pokrzyzowalo Ci zadnych zyciowych planow, pociechy z cory, zony i reszty familii (szwagra wlaczajac ), spelnienia w zyciu wszystkich markowych, i nie tylko, marzen oraz energii do podrozowania po calym kraju na zloty knopfleromaniakow Wszystkiego naj!
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - HOWARD - 22.08.2007 A ja dodam co od siebie: wielkich wzruszeń z małych rzeczy!!! ![]() Dobrego roku!! Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - ptysia - 22.08.2007 STO LAT!!!!!
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - grzegorz - 22.08.2007 Andrzeju zdrowia i pomylnoci. I tak co najmniej do setki. Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - Bart - 22.08.2007 Andrzeju, dwiecie lat!
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - jambore - 22.08.2007 Wszystkiego naj, naj, zdrówka i 100 lat z nami. ps. ciekaw jestem ,która płyta dzisiaj będzie zdarta
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - Robson - 22.08.2007 Niechaj zgadnę Na okładce koperta? Andrzeju moc życzeń tych najlepszych dla Ciebie
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - Andrzej - 22.08.2007 Pozdrawam Was urodzinowo wraz z moim najlepszym przyjacielem muzycznym, z ktorym spędzam wspólnie urodziny po raz kolejny. Dziekuję wszystkim za zyczenia - jestem wzruszony. Te z forumowa sš zawsze takie szczególne. <<<moje zdjecie z kims jeszcze>>> wyjanienia - c.d.n. Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - Robson - 22.08.2007 A niech mnie...Ale Andrzej "pojechał"
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - pablosan - 22.08.2007 Andrzejku, sto lat, sto lat!!!
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - mikołaj - 22.08.2007 Andrzeju - życzę Ci żeby ta sytuacja ze zdjęcia kiedy się wydarzyła naprawdę ![]() Wszystkiego najlepszego! Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - ania - 23.08.2007 co za dzień oby i resztę spędzał u boku Marka wszystkiego dobrego
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - Andrzej - 23.08.2007 Spieszę czym prędzej wyjasnić sprawę tego zdjęcia z Markiem. To zdjęcie o wym.20x30cm otrzymałem od mojej 10-letniej Marceli. Sama na komputerze je zrealizowała i poszła do fotografa ażeby je wywołał.Tam też zakupiła klasowš ramkę. Przy wręczaniu i życzeniach powiedziała, że marzenia czasami się spelniajš. Ale sami musicie przyznac pomysł przedni jak na 10 latka. Zdjęcie wisi w moim biurze. P.S.1 Nogi i dżinsy Marka nie sš oryginalne. Zdjęcie z internetu jakie udało się Marceli zdobyć było do połowy. Zatem na zdjęciu widzicie moje dżinsy przklejone do pozostałej połowy Marka. Jednym słowem "mocne podstawy Marka" P.S.2 45x"The Man's Too Strong" - pucie sobie to teraz i nie będziecie pytać dlaczego. Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - numitor - 23.08.2007 Wszystkiego najlepszego ![]() Naprawdę puciłem sobie "The man`s too strong" - i nie pytam dlaczego. Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - macsa - 23.08.2007 Oj ta MARCELA - zawojuje wiat dziewczyna jeli w wieku 10 lat ma takie pomysły !! PIĘKNY PREZENT I PIĘKNA CELEBRACJA URODZIN !! P.S. Muszę pomyleć co będę słuchał 33 razy w styczniu ... Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - jambore - 23.08.2007 BRAWO MARCELA!!! Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - ania - 24.08.2007 winszuję córy
Andrzej Ma Dzisiaj Urodziny ! - Ania_M - 01.09.2007 Wszystkiego najlepszego!
|