![]() |
|
The Scaffolder's Wife - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: The Scaffolder's Wife (/showthread.php?tid=699) |
The Scaffolder's Wife - Robson - 25.08.2007 Jako, że to tylko 1.29 więc sobie pozwoliłem Oj co mi się wydaje że takiego Marka jeszcze nie słyszelimy. To będzie cudna płyta.rtsp://ra.universal-music-group.com/pig/knopfler_mark/a/markknopfler_thescaffolders2.rm The Scaffolder's Wife - Raingod - 26.08.2007 I to mi sie podoba. Jest nowe, ciekawe, naprawde mnie to "bierze". Fajnie Robson ze te perelke znalazles
The Scaffolder's Wife - hillbilly - 26.08.2007 Robson kusicielu!!! Tym razem już poczekam na płytkę ![]() ps. możecie napisać co więcej? The Scaffolder's Wife - MARTINEZ - 26.08.2007 no tak tyle ze w 0:07 wydaje mi sie ze na wejsciu tak zafalszowal wokalnie The Scaffolder's Wife - Robson - 26.08.2007 Cytat:Originally posted by hillbilly@Aug 26 2007, 11:00 AMA pewnie że mogę Nie wiemy co dzieje się dalej ale nigdy wczeniej flet nie grał pierwszych skrzypiec na takš skalę To przepiękna partia w wykonaniu Chrisa White'a. Słychac też wibrafon i jak dla mnie ten utwór jest trochę w stylu walca W pewnym momencie odzywa się gitara i jak sadzę będzie jej więcej. Mylę, że tzn. pokładam takš nadzieję, że uslyszymy dialog fletu z gitarš MK Jednym słowem ta próbka jest urzekajšca i w pewnym sensie to nowa jakoć w twórczoci Marka Knopflera i bardzo obiecujšca jakoć. ![]() ps. i jeli Scaffolder's Wife zostanie włšczony w repertuar koncertów zobaczymy Chrisa White'a na scenie
The Scaffolder's Wife - anrom - 26.08.2007 Cytat:Originally posted by Robson@Aug 25 2007, 05:22 PMA jakiej magicznej sztuczki użyć, aby to otworzyć? The Scaffolder's Wife - Robson - 26.08.2007 Romku miałem to samo pytanie Po prostu musisz mieć RealPlayer.
The Scaffolder's Wife - SmokEustachy - 26.08.2007 Cytat:Originally posted by Robson@Aug 26 2007, 07:15 PMnie da sie przekonwertowac jakos? nawet via analog? The Scaffolder's Wife - fakungio - 26.08.2007 Żeby to odtworzyć wystarczy ten program, nie koniecznie RealPlayer. http://e-pliki.com/index.php?option=com_re...parent=category The Scaffolder's Wife - hillbilly - 26.08.2007 Cytat:Originally posted by Robson+Aug 26 2007, 01:04 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Robson @ Aug 26 2007, 01:04 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-hillbilly@Aug 26 2007, 11:00 AMA pewnie że mogę Nie wiemy co dzieje się dalej ale nigdy wczeniej flet nie grał pierwszych skrzypiec na takš skalę To przepiękna partia w wykonaniu Chrisa White'a. Słychac też wibrafon i jak dla mnie ten utwór jest trochę w stylu walca W pewnym momencie odzywa się gitara i jak sadzę będzie jej więcej. Mylę, że tzn. pokładam takš nadzieję, że uslyszymy dialog fletu z gitarš MK Jednym słowem ta próbka jest urzekajšca i w pewnym sensie to nowa jakoć w twórczoci Marka Knopflera i bardzo obiecujšca jakoć. ![]() ps. i jeli Scaffolder's Wife zostanie włšczony w repertuar koncertów zobaczymy Chrisa White'a na scenie [/b][/quote]Podoba mi się to twoje ps. bo to oznaczałoby że może usłyszymy Your latest trick a może nawet On Every Street.. aż mi ciarki po plecach przeszły ^_^ Scaffolder zapowiada się ciekawie. The Scaffolder's Wife - Robson - 27.08.2007 Ale najtrudniejsze zadanie czeka Richarda Bennetta
The Scaffolder's Wife - fakungio - 27.08.2007 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 26 2007, 12:17 PMGdzie ty słyszysz fałsz??? Dzisiaj przesłuchałem próbkę. Gitara się rozpędzi w drugiej częci. Piękny utwór będzie!!!!!! Jakoć nagrania kiepska, ale będzie cudnie, juz jest cudnie!!!!! To warto posłuchać!!! I w rytmie walca, piękne!! The Scaffolder's Wife - Raingod - 28.08.2007 Ten numer mi chodzi od wczoraj po glowie. Ostatnio takim byl What is it. Naprawde przelom w Knopflerze ;D A ja nie mowie po proznicy ;D The Scaffolder's Wife - anrom - 28.08.2007 Tak, kawałek jest niczego sobie, ale cišgle brakuje mi tego, o czym pisalimy nie tak dawno na Forum. Oczekiwałem podwiadomie bardzo gitarowej płyty, ale to chyba tylko złudne marzenia... Przynajmniej póki co tak to wyglšda. Za to melodie... melodie sš! |