Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Wątek: Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? (/showthread.php?tid=792)

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Asienka;] - 14.01.2008

Witam wszystkich forumowiczów. No właœnie - upragniony koncert Marka w Polsce, a tu człowiek nie ma się z kim wybrać ;/ No cóż .... ale nie ma tego złego Uśmiech. A może sš na forum i takie osoby jak ja??Oczko może jakiœ wspólny pomysł?Uśmiech

Acha, jestem na tym forum nowa, więc wypada i nawet trzeba kilka słów o sobie.
Krótko, zwięŸle i na temat - Aœka, lat 21 z województwa podkarpackiego. Mam nadzieję, że tyle wystarczy. Oczko

Pozdrawiam ;]

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - BET - 14.01.2008

Witaj Joanno. Przed koncertem szukaj takiej wielkieeeej, ubranej w knopflerowe koszulki i dzwigajacej baner knopfler.pl grupy - to my Uśmiech I juz nie bedziesz szla sama Uśmiech

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Filip - 14.01.2008

Witam miło, no można powiedzieć "You'll Never Walk Alone" Oczko chyba na koncercie Marka nikt nie będzie sam Uśmiech Bet masz rację sam będe wypatrywał banera Uśmiech Pozdrawiam.

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Asienka;] - 14.01.2008

Od razu raŸniej ;]

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Andrzej - 14.01.2008

Droga Asienko. Majowy koncert w ogole szykuję się nadzwyczaj ciekawie, jesli chodzi o Forumowiczów. W dalszym cišgu nie znamy jeszcze szczegołów, ale niebawem padnš konkretne propozycje. Po koncercie zapewne będzie mini zlocik wszystkich uczestników w ktorejœ z warszawskich knajpek. A już w czerwcu kolejny jubileuszowy Zlot w Krakowie. Nie masz daleko zatem liczymy, że bedziesz. Bywało tu już tak,że na koncerty i Zloty Marka, dziewczyny przesuwały terminy porodów, a panowie już za wczasu porzucali pracę z trzymiesięcznym wypowiedzeniem przeczuwajšc, że szef nie da im wolnego. Jak widzisz sami wariaci , ale pozytwnie nakręceni. Kontroluj tematy , niebawem szczegóły.
NO I FAJNIE, ŻE JESTEŒ.

P.S. Napisz coœ wiecej o sobie w dziale "Kim jesteœmy".
P.S. Dla Ciebie od wszystkich Forumowiczow na powitanie "Let It All Go" (włšczyc musisz sobie sama, ale my też wlšczamy i już jakoœ weselej na duszy. :wacko:

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - MARTINEZ - 15.01.2008

z krakowa na pewno ruszy jakas ekipka ktora sie tworzy Uśmiech

na poprzednich koncertach bylo tak ze umawialismy sie na piwku juz przed koncertem mocno... a tu zapowiada sie rowniez po Uśmiech
jesli bedziesz jechac z krakowa to na pewno sie zgadamy wszyscy

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Filip - 15.01.2008

Witam Ciekawe czy ze Œlšska formuje się jakaœ ekipa? Uśmiech

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Raingod - 15.01.2008

Jo żech jes z Jaworzna i godom ci chopie ze byde jechoł Oczko A tak powaznie to to na pewno 4 osoby z Katowic jada - wiem bo kupowalem im bilety Uśmiech

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Filip - 15.01.2008

Witam Raingod super to dołšcze jesli mozna Oczko ja okolice Lublińca zamieszkuje Uśmiech

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - grzegorz - 15.01.2008

Raingod, tak sobie myœlę, że skoro działasz w branży turystycznej, to może wypaliłby pomysł wspólnego autokaru dla braci œlšsko-krakowskiej?

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Raingod - 15.01.2008

Zastanawialem sie nad tym, mozna by taki przewoz 18 osobowy zrobic, zobacze jak wyglada kwestia cen. Dam znac .

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - dziadek - 15.01.2008

Z okolic Katowic bylyby jeszcze dwie osoby...

Koncert Mk W Wa-wie. Bez Towarzystwa? - Asienka;] - 15.01.2008

Bardzo dziękuję za serdeczne powitanie na forum i za post Andrzeja, który szczerze mnie rozbawił (ciekawe dlaczego?Duży uśmiech)
Postaram się coœ tam o sobie skrobnšć w dziale "kim jesteœmy", a co do Krakowa - no właœnie - od jakiegoœ czasu tu właœnie sobie pomieszkuję, więc myœle że może jakoœ z tym wyjazdem się jeszcze zgadamy. Uśmiech

P.S. Kuuuurcze - normalnie wiosna już jest!;]
Pozdrawiam wszystkich.Uśmiech