![]() |
|
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27) +---- Wątek: Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie (/showthread.php?tid=882) Strony:
1
2
|
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - MARTINEZ - 28.04.2008 warszawiacy jaka knajpke w poblizu torwaru proponujecie ( proponuje godz 17 - niestety ja dojade o 18.50 dopiero i prosto taksowka na dworzecdlatego chetnie po koncercie wybiore sie na piwo bo o 1 w nocy mam powrot Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - Ania_M - 28.04.2008 Ooo, może się załapię jeli nikt nie będzie miał nic przeciwko pojawieniu się małolaty
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - Poweer - 28.04.2008 Hmmm... Kuszšca propozycja... Zaczynam namawiać ojca .
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - HOWARD - 30.04.2008 No to jak i o której i gdzie się spotykamy? ![]() Nie znam Warszawy zupełnie. Może Warszawiacy co pomogš? Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - ptysia - 30.04.2008 W okolicach Torwaru nie ma knajpek, a tym bardziej fajnych... pierwsze miejsce jakie mi przychodzi do głowy to plac trzech krzyży albo nowy wiat... albo blue cactus w okolicach belwederskiej... postaram się co poszukać, ale przy obecnej pracy mogę zrobić to dopiero jutro
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - HOWARD - 30.04.2008 Aha, a daleko jest od Dworca Centralnego PKP do Torwaru? Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - grzegorz - 30.04.2008 Howard i Martinez - którym pocišgiem się wybieracie o 11.55 czy o 13.55? Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - HOWARD - 30.04.2008 Hej, Expressem jadę między 8-10. Nie wiem czy wracam czy nie, szukam noclegu w Warszawie... Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - MARTINEZ - 30.04.2008 Grzegorz ja jade niestety pozno bo IC o 15.55 > 18.50 a powrot o 0:55 posp ale wiem ze Krzysiek ( ten co gra na gitarze ) jedzie z kolega i kolezanka wczesniej wiec moge ci nr do nich dac i sie zgadacie - jak cos to bedziemy jutro na wislnej w nandu na probie wiec mozesz wpasc do mnie jest 602 156 802 Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - mirek - 30.04.2008 tez sie pisze na piwo, podajcie tylko namiary pozdrawiam Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - Crystal - 30.04.2008 Ja też sie pisze
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - HOWARD - 30.04.2008 wyjeżdżam o 10:00, potem może spotkanie z BETEM jak zdšżę, ale nie wiem co z rzeczami czy można plecak.. pamiętacie jak to było ostatnio?czy raczej tylko z aparatami fotograficznymi??
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - BET - 30.04.2008 Ja ok 15 bede juz prawdopodobnie na torwarze - pisac, dzwonic i zbieramy sie w kupe!
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - mikołaj - 01.05.2008 Planuję być o 13 w Warszawie. Mój numer 728-330-517 Prosz. odezwijcie się chłopaki jak będziecie się zbierać ![]() A może zapolujemy na Marka przed koncertem? Howard - ostatnio można było wnieć plecak Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - Poweer - 01.05.2008 Ja również bym prosił o kontakt. Chętnie się z Wami zobaczę przed koncertem. +48609511724 Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - BET - 01.05.2008 664 124 631. Proponuje po prostu zbierac sie pod torwarem, obczaic jakas laweczke albo cos i czekac na Mistrza
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - Ania_M - 01.05.2008 Ja pewnie będę w okolicach 15 dopiero w Wawie(trochę się plany pozmieniały), niewiele póniej pewnie na Torwarze, więc pewnie się nie załapię na spotkanie z Wami - ale bawcie się dobrze Ale jak zajadę to na Was zapoluję
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - MARTINEZ - 01.05.2008 szykuje dlugi rozwijany bannerek - wiec prosba do tych pod scena zeby pomogli rozwijac
Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - kuba87 - 01.05.2008 Czeć! Marti, nie ma sprawy z bannerkiem, będziemy mogli pomóc, tylko jakbycie byli wczeniej to zaklepcie miejsca pod scenš Planujemy być pod Torwarem koło 17, sšdzicie, że będš miejsca przy barierkach? O której w 2005 roku otworzyli wejcie na płytę? Jeszcze jedno: wchodzšc głównym wejciem, do góry na miejsca siedzšce wiem jak trafić. Gdzie jest wejcie na płytę? Czy cały czas prosto? Wybaczcie to pytanie ale ostatnio byłem w siedzšcych i nie wiem co i jak ![]() Pozdrawiam! Warszawa Torwar - Spotkanie Przed i Po Koncercie - HOWARD - 01.05.2008 no włanie, jak się wchodzi na płytę? |