![]() |
|
Urodziny Ani_m - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny Ani_m (/showthread.php?tid=901) |
Urodziny Ani_m - BET - 05.05.2008 Wszystkiego najlepszego, zdrowka, determinacji i wielu udanych koncertow Marka
Urodziny Ani_m - HOWARD - 05.05.2008 I żeby wyrosła na jeszcze większš fankę Knopflera jak jeste
Urodziny Ani_m - Filip - 05.05.2008 Wszystkiego najlepszego Aniu przede wszystkim zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń
Urodziny Ani_m - mirek - 05.05.2008 Aniu wszystkiego Naj...., zdrowia, dobrych ludzi wokol Ciebie, radosci... i jeszcze wielu koncertow Marka Urodziny Ani_m - Andrzej - 05.05.2008 No prosze. Dużo zdrówka i radoci, i doznań muzycznych, i kontynuacji mšdroci słowa, które tak bacznie czytamy w Twoich postach. Urodziny Ani_m - majkel - 05.05.2008 By Twoje serce zawsze miało więcej do powiedzenia, więcej od myli i rozumu i nigdy nie zabrakło muzyki w Twoim życiu! Urodziny Ani_m - macsa - 05.05.2008 Aniu - trzymaj tak dalej !! Wszystkiego najlepszego w tym wyjštkowym dla Ciebie dniu !! Warszawski koncert chyba był dla Ciebie najlepszym prezentem, cóż więcej można chcieć... Urodziny Ani_m - grzegorz - 05.05.2008 Aniu zdrowia i spełnienia marzeń! Urodziny Ani_m - ania - 05.05.2008 koncertowego nastroju na caluki nowiuki roczek życia a do tego nieustannej ciekawoci w odkrywaniu na nowo muzyki Marka
Urodziny Ani_m - liczi - 05.05.2008 Tutaj nie trzeba nic więcej dodawać dołšczam się do powyższych życzeń
Urodziny Ani_m - mikołaj - 05.05.2008 Aniu Żeby Twoje życie było jak muzyka Marka proste, skromne, piękne pozdrawiam
Urodziny Ani_m - Mark - 05.05.2008 Wszystkiego najlepszego ![]()
Urodziny Ani_m - jambore - 05.05.2008 Wszystkiego naj, i najbardziej naj...... Urodziny Ani_m - Patique - 05.05.2008 Spónione ale najszczersze życzenia wszystkiego naj... (sama sobie dopowiedz... )
Urodziny Ani_m - Bart - 06.05.2008 Ja jak zwykle spóniony Oby Ania rosła w siłę, a ilizarow żył dostatniej
Urodziny Ani_m - Ania_M - 06.05.2008 Ilizarow od miesišca ma nowego właciciela, niech żyje sobie dostatnie, ale już nie u mnie Zresztš, nie zasługuje na to! Zimny drań z tytanu Dziękuję Kochani :wub: Jestecie wspaniali. Życzenia - przepiękne, nie spodziewałam się że tyle osób dopisze się do postu BETa Dziękuję też Jambiemu i Robertowi za życzenia telefoniczne i Ptysi za życzenia na gadu-gadu. Bardzo mi miło że o mnie pamiętalicie, raz jeszcze dziękuję i ciskam :wub:
Urodziny Ani_m - numitor - 08.05.2008 Również życzę wszystkiego najlepszego. Przepraszam, że spónione o kilka dni, ale rzadko zaglšdam do offtopu .Mam nadzieję, że wybaczysz? Urodziny Ani_m - pawlik_lodz - 09.05.2008 I ja rowniez sie przylaczam do zyczen.Wszysrkiego dobrego Aniu !!!! Urodziny Ani_m - Ania_M - 09.05.2008 Dziękuję Wam ![]() Nieważne, czy spónione, czy przedwczesne, czy w terminie, najważniejsza jest pamięć ![]() Dzięki
|