Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklama Www.knopfler.pl W Telewizji
Poproszono mnie abym wsytšpił jutro jako, powiedzmy, ekspert przed kamerš tv. Jako, że rzecz odbędzie się na budowie, to nie planuję zakładać gajerka. Chcę założyć koszulkę z logiem Forum (najlepsza chyba będzie ta z trasy MK@EH - tam adres strony widać najlepiej). Zobaczymy czy przejdzie (gdyby tak - to emisja w TVP Białystok w niedzielę) Uśmiech

Podpisano: aaadam
Odpowiedz
Szkoda że we Wrocławiu nie odbiera TV Białystok Smutny

Nagraj to koniecznie i udostępnij proszę !!

Bardzo chciał bym zobaczyć forumowicza w TV !!

Podpisano: macsa
Odpowiedz
Pisałem już kiedyœ o trudnej roli Aadama na wschodnich rubieżach Polski. A tu proszę, pelen profesionalizm - telewizja,wywiady,marketing.
AAAAdam - nasz knopflerkowy misjonasz i zywa reklama zarazem.
Brawo za pomysł Aaaaadamie - pomysł przedni.

Podpisano: Andrzej
Odpowiedz
Niestety nie udało się :angry: Było tak zimno, że w koszulce z krótkimi rękawkami wyglšdałbym jak idiota (ale dla forumowiczów sprzedam informację, że pod spodem, pod polarem, mam koszulke taka sama jak macsa na swoim zdjeciu Oczko ). Jako, że będę pojawiał się w telewizji od czasu do czasu - to apeluje o wykonanie bluzy, z wiadomym logo, to następnym razem dokonam "kryptoreklamy" (na marginesie dodam, że emisja progrmau będzie w tvp białystok w najbliższš niedzielę o 18.30)

Odpowiedz
zawsze mogles miec troche rozpiety lub zalozyc marynarke na podkoszulek

Podpisano: MARTINEZ
Odpowiedz
miałem trochę rozpęty polar i jakis tam fragment koszulki widać, ale całęgo napisu nie dało się pokazać Huh

Odpowiedz