30.06.2009, 11:01
Włączyłem z powrotem HTML w stopkach, już nie powinno być krzaków. Można też dorzucić obrazek, byle nie za wielki. No i zostało mi już tylko 14 podstron do przejrzenia aby zakończyć segregowanie wątków
Tylko jeszcze backup od Peruy i będzie pełnia szczęścia.
Zmieniłem też nieco nazwę działu poświęconego innej muzyce, aby móc tam wrzucić tematy, z którymi miałem rozterki
Typu np.: "XXX najlepszych gitarzystów świata", który to ranking rozpatrywany był oczywiście pod kątem MK, lecz dotyczył wszakże innych muzyków.
No i poprawiłem nieszczęsne "spowrotem" :]
Jeśli zobaczycie w którymś dziale wątek, który waszym zdaniem tam nie pasuje, dajcie znać.
Część z Was może zauważyć pewien ubytek postów - to dlatego, że usuwam tematy, które uznaję za zbędne, np. linki do czegoś, czego w Sieci już nie ma (jeśli podanie linku nie rozwinęło się w ciekawą dyskusję) itp.
Tylko jeszcze backup od Peruy i będzie pełnia szczęścia.Zmieniłem też nieco nazwę działu poświęconego innej muzyce, aby móc tam wrzucić tematy, z którymi miałem rozterki
Typu np.: "XXX najlepszych gitarzystów świata", który to ranking rozpatrywany był oczywiście pod kątem MK, lecz dotyczył wszakże innych muzyków.No i poprawiłem nieszczęsne "spowrotem" :]
Jeśli zobaczycie w którymś dziale wątek, który waszym zdaniem tam nie pasuje, dajcie znać.
Część z Was może zauważyć pewien ubytek postów - to dlatego, że usuwam tematy, które uznaję za zbędne, np. linki do czegoś, czego w Sieci już nie ma (jeśli podanie linku nie rozwinęło się w ciekawą dyskusję) itp.