Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Cytat:Originally posted by Andrzej+Mar 7 2006, 09:30 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej @ Mar 7 2006, 09:30 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-koobaa@Mar 7 2006, 03:06 AM
Tak szybciutko aby Wam nie przeszkadzac... Oczko
Przesylam Wszystkim wirtualna ¨Postcard from Uruguay¨, gdzie aktualnie mnie zawialo.
Niedlugo wracam do forumowej codziennosci.
Pozdrawiam
Cooba nasz Markowo-knopflerkowy pielgrzym.
Ciekawe czy w Urugwayu znajš Marka.
Cooba masz poważnš misję do spełnienia, a mianowicie zbadać wpływ muzyki Marka na muzykę indian urugwajskich(tych bez kokainowych - choć o takich tam ponoć ciężko). Jeszcze nikt na ten temat pracy doktorskiej nie napisał.
Jakby nie wiedzieli skšd pochodzisz, to powiedz Im, że z tego samego kraju co Tony Halik(młodsi forumowicze nie bedš wiedzieć kto to.... ale nieco starsi wiedzš)

No to co Cooba..... teraz czas na Papuę Nowš Gwineę(mój szwagier był tam kiedyœ Attache Kulturalnym w Polskiej Ambasadzie)
A co na to, nasi zawodowi forumowi geografowie? [/b][/quote]
Cooba !!!!! czytałeœ to kiedyœ, bo pisałem ten tekst jak byłeœ w Urugwaju. Napisz nam coœ o tym wyjeżdzie.
Jesteœmy bardzo ciekawi wszakże Urugway to nie Słowacja tudzież NRD(czyt.DDR)
We are the sultans of swing...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez Andrzej - 26.04.2006, 23:10