30.04.2006, 11:35
Proponuję założyć wštek, w którym będziemy dzielić się informacjami o ciekawych promocjach w sklepach ( głównie płytowych ).
Inaugurujšc ten wštek podzielę się informacjš o bardzo udanym zakupie. Za namowš przyjaciela udałem się wczoraj do "Sklepu Nie Dla Idiotów" we Wrocławiu i nabyłem płytę z muzykš do filmu "CAL" w niewiarygodniej cenie 19,99. Po dokładnym obejrzeniu płyty i oderwaniu metki z cenš okzało się, że pod spodem znajduje się stara cena w wysokoci 52.99 !! Niezła promocja co ??
Niestety była to ostatnia płyta na półce więc raczej już nikt nie skorzysta...
Gdyby nie informacja przyjciela ( Pozdrowienia Dla Wacka ) nigdy bym nie skorzystał z takiej niewiarygodniej okazji .
Dlatego proponuję dzielić się w tym wštku takimi ciekawymi informacjami.
W dowód załšczm zdjęcie płyty wraz z metkami.
Inaugurujšc ten wštek podzielę się informacjš o bardzo udanym zakupie. Za namowš przyjaciela udałem się wczoraj do "Sklepu Nie Dla Idiotów" we Wrocławiu i nabyłem płytę z muzykš do filmu "CAL" w niewiarygodniej cenie 19,99. Po dokładnym obejrzeniu płyty i oderwaniu metki z cenš okzało się, że pod spodem znajduje się stara cena w wysokoci 52.99 !! Niezła promocja co ??
Niestety była to ostatnia płyta na półce więc raczej już nikt nie skorzysta...
Gdyby nie informacja przyjciela ( Pozdrowienia Dla Wacka ) nigdy bym nie skorzystał z takiej niewiarygodniej okazji .
Dlatego proponuję dzielić się w tym wštku takimi ciekawymi informacjami.
W dowód załšczm zdjęcie płyty wraz z metkami.

![[Obrazek: macsa.gif]](http://images.chomikuj.pl/button/macsa.gif)