Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Z cyklu - opowiastki Andrzeja.
Skuter to przezwisko mojego kolegi z lat dziecięcych. Razem wisieliœmy na trzepaku i razem byliœmy w jednej bandzie, która toczyła regularne wojny na kamienie z drugš z sasiedniego podwórka.Póżniej nasze drogi się rozdzieliły. Wiadomo inne szkoły,żony,praca. Od wielu lat jednak spotykamy się we wtorki na basenie.Skuter dla zrzucenia tuszy , a ja dla jej przybrania.(cholera, cišgle ważę 75kg - po obiedzie oczywiœcie.)
Ale dzisiaj Skuter mnie zaskoczył, cytuję:
S. Masz już nowš płytę MK ?
A. Nie mam(zażartowałem)
S. Moja żona to countrowiec i lubi EH, kim jest dla MK to wiesz.Œmiem twierdzić,że dzieki muzyce z tej płyty wreszcie z żonš znalezliœmy wspólne zdanie po tylu latach małżeństwa.(tutaj głoœny œmiech)
A. To teraz już wiem,dlaczego masz takš słabš kondychę, bo po nocach nie œpisz tylko płyty słuchasz.
S. Przyspieszenie mam dobre - tak jak Skuter.(tutaj plusk do wody)

Jak Skuter to przeczyta (a lubi nas poczytać), i nie będzie mnie na Zlocie to znaczy ,że mnie utopił, ale to może nastšpić dopiero w przyszły wtorek, to jedyne pocieszenie.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez Andrzej - 23.05.2006, 22:01