12.10.2006, 22:51
Wcale się Wam nie dziwię ,że jeszcze nikt nie podjšł się pierwszych recenzji. Okazało się(jak wspomina Robson), że to wcale nie łatwe. Sam gryzę się od kilku dni jak to ujšć, ale przed nami długie jesienne wieczory i mylę, że przyjdzie czas kiedy zabłyniemy i zaskoczymy. Ach , zacieram ršczki czekajšc na recenzje naszych "Forumowych Gwiazd".
PS. Ostatnio moja mama przypomniała mi jak to podczas słuchania pierwszej DS obudziłem jš o drugiej w nocy, żeby poszła ze mnš do piwnicy po węgiel(bo sam się bałem), wygasło w piecu i w pokoju zrobiło się zimno, a ja chciałem dalej słuchać. Szczerze mówišc po tylu latach zapomniałem o tym fakcie, ale mama ze swš pamięciš - pamięta wszystkie szczegóły(mama Andrzeja 77 lat) - ACH TE MAMY.
PS. Ostatnio moja mama przypomniała mi jak to podczas słuchania pierwszej DS obudziłem jš o drugiej w nocy, żeby poszła ze mnš do piwnicy po węgiel(bo sam się bałem), wygasło w piecu i w pokoju zrobiło się zimno, a ja chciałem dalej słuchać. Szczerze mówišc po tylu latach zapomniałem o tym fakcie, ale mama ze swš pamięciš - pamięta wszystkie szczegóły(mama Andrzeja 77 lat) - ACH TE MAMY.
We are the sultans of swing...