18.01.2007, 17:57
Witam po dluzszej przerwie, chcialam sie podzielic z Wami wielka tragedia z mojego miasta....
We wtorek policjant z mojego miasta potršcił samochodem dwoje nastolatków,
17-letniš parę narzeczonych, Magdę i Roberta. Magda była siostrš mojej koleżanki z równoległej klasy. Magda zmarla na miejscu, Robert wczoraj rano w szpitalu, a policjant popełnił samobójstwo. Cały Radzyń jest wstrzšnięty, nasza szkoła też. Wiszš w niej klepsydry i Madzi i Roberta, pomimo, że oni oboje byli absolwentami "jedynki". Dzi sami z siebie, bez nakazu dyrekcji, przyszlimy na czarno i ustanowilimy delegacje na pogrzeby Magdy i Roberta, ale składów delegacji jeszcze nie. Szkoła ich opłakuje, jest wielka cisza na przerwach i na lekcjach, wszyscy chodzimy do Moniczki która jest w okropnym stanie i możemy jedynie jš przytulić. To jest dla nas okropne, Madzi siostra jest jednš z najbardziej
lubianych dziewczyn w szkole, bo jest naprawdę wietnš osobš i wszyscy przeżywamy to indywidualnie i razem z niš. Tojest tym bardziej okropne, że
oni byli młodzi, zakochani, i sympatyczni, i mieli mnóstwo planów na przyszłoć,a przez człowieka, który nie powinien sišć za kierownicš, stracili już wszystko.
Na siostre Madzi żal patrzeć, samo mylenie o Robercie i Magdzie doprowadza
wszystkich do łez.
To jest po prostu tak przykre, że nawet ja odczuwam tę tragedię bardzo
mocno, mimo, że Magdy i Roberta praktycznie nie znałam. Strach wychodzić
teraz z domu....
Nic, tylko plakac....
http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...obojstwo,859629
We wtorek policjant z mojego miasta potršcił samochodem dwoje nastolatków,
17-letniš parę narzeczonych, Magdę i Roberta. Magda była siostrš mojej koleżanki z równoległej klasy. Magda zmarla na miejscu, Robert wczoraj rano w szpitalu, a policjant popełnił samobójstwo. Cały Radzyń jest wstrzšnięty, nasza szkoła też. Wiszš w niej klepsydry i Madzi i Roberta, pomimo, że oni oboje byli absolwentami "jedynki". Dzi sami z siebie, bez nakazu dyrekcji, przyszlimy na czarno i ustanowilimy delegacje na pogrzeby Magdy i Roberta, ale składów delegacji jeszcze nie. Szkoła ich opłakuje, jest wielka cisza na przerwach i na lekcjach, wszyscy chodzimy do Moniczki która jest w okropnym stanie i możemy jedynie jš przytulić. To jest dla nas okropne, Madzi siostra jest jednš z najbardziej
lubianych dziewczyn w szkole, bo jest naprawdę wietnš osobš i wszyscy przeżywamy to indywidualnie i razem z niš. Tojest tym bardziej okropne, że
oni byli młodzi, zakochani, i sympatyczni, i mieli mnóstwo planów na przyszłoć,a przez człowieka, który nie powinien sišć za kierownicš, stracili już wszystko.
Na siostre Madzi żal patrzeć, samo mylenie o Robercie i Magdzie doprowadza
wszystkich do łez.
To jest po prostu tak przykre, że nawet ja odczuwam tę tragedię bardzo
mocno, mimo, że Magdy i Roberta praktycznie nie znałam. Strach wychodzić
teraz z domu....
Nic, tylko plakac....
http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...obojstwo,859629
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew