28.03.2007, 19:31
Czego nie. 
Tunnel of love. Jedna z tych piosenek w ktorych Mark pokazuje jak waznym instrumentem w jego zyciu jest gitara. Przynajmniej ja i moj tata tak to odczuwamy. Bardzo lubie sluchac tej piosenki bedac sama w domu, badz tylko z tata w domu
Bo wtedy szyby trzeszcza, a wraz z szybami podloga, a znowu wraz z podloga wszystko co siedzi we mnie w sordku. Jak dobrze miec sasiada, ktory nie pogoni za sluchanie tak glosno muzyki
I dobrze ze nie mieszkam w bloku
I uczepilo sie mnie i nie chce sie odczepic cos co mowi ze motyw ktory sie pojawia na poczatku (ten z "The Carousel Waltz") pochodzi z.... fragmentu melodycznego ktory pojawia sie na poczatku bajki "101 dalmatynczykow" ^_^
Tunel milosci to jedna z tych piosenek ktore kocham miloscia niezmienna od bardzo dawna.
Tylko teledysk.... hmm....
Romeo and Juliet to, moim zdaniem, po "A night in summer long ago", najpiekniejsza piosenka o milosci jaka Mark napisal. Choc, podobnie jak w przypadku ToL teledysk mi do gustu nie przypadl, to piosenka jest cudowna, wspaniala! Zawsze gdy moja siostrzyczka zaczyna mamrotac mi nad uchem, ze za duzo slucham Marka, to wlaczam jej te piosenke, bo wiem, ze wtedy zmieni zdanie. Problem ratuje jeszcze "Expresso Love".
Zwyklam mowic o tej piosence, ze jest jedna z tych najbardziej charakterystycznych - myslisz, ze zbliza sie ku koncowi, a to dopiero jej poczatek
Skateaway. Przyznam sie szcerze.... nigdy nie sluchalam tej piosenki -_- Jak slucham MM i wybija mi cyferka 3, przerzucam do przodu....
Expresso Love. To jest po Romeo i Tunelu moja ulubiona piosenka na tej plycie.
And she was made in heaven
Heavens in the world
Is this just expresso love
You know Im crazy for the girl
Ten fragment mnie rozbraja, sama nie wiem czemu!
Jedna z tych piosenek ktora w mojej glowie przywoluje rozne obrazy. Tylko czemu akurat wesole miasteczko.... ? <_<
Hand in Han :wub: Ostatnio.... zasnelam sluchajac tej piosenki. Po prostu mnie uspala. I od tamtej pory wracajac do niej.... mam przed oczami ciemny pokoj. To juz jakas choroba :ph34r:
Solid Rock Nie stwierdzilam przypadku wywolania glebszych uczuc u mnie przez ten utwor.
Les boys Wiecie.... Jak rozgryzlam tytul i tresc to.... przestalam sluchac tej piosenki na dlugi czas. Bylam zaszokowana, ze Mark pisze takie piosenki
W pewnym sensie nawet zla, bo odebralam to jako brak tolerancji dla ludzi ktorzy kochaja inaczej. Juz mi to przeszlo, uswiadomilam sobie, ze to piosenka i Mark ma prawo pisac o tym, co mu sie zywnie podoba. Wolnoc, Tomku..
Tunnel of love, Romeo and Juliet i Expresso Love - na miejscu Marka umiescilabym na kazdej innej plyie. Ale nie na tej. Jest to plyta ktora najmniej mi sie podoba....

Tunnel of love. Jedna z tych piosenek w ktorych Mark pokazuje jak waznym instrumentem w jego zyciu jest gitara. Przynajmniej ja i moj tata tak to odczuwamy. Bardzo lubie sluchac tej piosenki bedac sama w domu, badz tylko z tata w domu
Bo wtedy szyby trzeszcza, a wraz z szybami podloga, a znowu wraz z podloga wszystko co siedzi we mnie w sordku. Jak dobrze miec sasiada, ktory nie pogoni za sluchanie tak glosno muzyki
I dobrze ze nie mieszkam w bloku
I uczepilo sie mnie i nie chce sie odczepic cos co mowi ze motyw ktory sie pojawia na poczatku (ten z "The Carousel Waltz") pochodzi z.... fragmentu melodycznego ktory pojawia sie na poczatku bajki "101 dalmatynczykow" ^_^ Tunel milosci to jedna z tych piosenek ktore kocham miloscia niezmienna od bardzo dawna.
Tylko teledysk.... hmm....
Romeo and Juliet to, moim zdaniem, po "A night in summer long ago", najpiekniejsza piosenka o milosci jaka Mark napisal. Choc, podobnie jak w przypadku ToL teledysk mi do gustu nie przypadl, to piosenka jest cudowna, wspaniala! Zawsze gdy moja siostrzyczka zaczyna mamrotac mi nad uchem, ze za duzo slucham Marka, to wlaczam jej te piosenke, bo wiem, ze wtedy zmieni zdanie. Problem ratuje jeszcze "Expresso Love".
Zwyklam mowic o tej piosence, ze jest jedna z tych najbardziej charakterystycznych - myslisz, ze zbliza sie ku koncowi, a to dopiero jej poczatek

Skateaway. Przyznam sie szcerze.... nigdy nie sluchalam tej piosenki -_- Jak slucham MM i wybija mi cyferka 3, przerzucam do przodu....
Expresso Love. To jest po Romeo i Tunelu moja ulubiona piosenka na tej plycie.
And she was made in heaven
Heavens in the world
Is this just expresso love
You know Im crazy for the girl
Ten fragment mnie rozbraja, sama nie wiem czemu!
Jedna z tych piosenek ktora w mojej glowie przywoluje rozne obrazy. Tylko czemu akurat wesole miasteczko.... ? <_<
Hand in Han :wub: Ostatnio.... zasnelam sluchajac tej piosenki. Po prostu mnie uspala. I od tamtej pory wracajac do niej.... mam przed oczami ciemny pokoj. To juz jakas choroba :ph34r:
Solid Rock Nie stwierdzilam przypadku wywolania glebszych uczuc u mnie przez ten utwor.
Les boys Wiecie.... Jak rozgryzlam tytul i tresc to.... przestalam sluchac tej piosenki na dlugi czas. Bylam zaszokowana, ze Mark pisze takie piosenki
W pewnym sensie nawet zla, bo odebralam to jako brak tolerancji dla ludzi ktorzy kochaja inaczej. Juz mi to przeszlo, uswiadomilam sobie, ze to piosenka i Mark ma prawo pisac o tym, co mu sie zywnie podoba. Wolnoc, Tomku..Tunnel of love, Romeo and Juliet i Expresso Love - na miejscu Marka umiescilabym na kazdej innej plyie. Ale nie na tej. Jest to plyta ktora najmniej mi sie podoba....
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss