Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Spałam sobie wczoraj smacznie (raczej leżałam, bo byłam rozbudzona, ale nie chciało mi się wstawać) i tata przyszedł mnie budzić do szkoły. Cóż to była za pobudka! Tata właczył odtwarzacz, ja udawałam, że œpię i przemknęło mi po głowie: "Marka tatuœ, Marka!" - i co? "Done with Bonaparte". Piosenka się skończyła a ja dalej leżę udajšc œpiocha. Az tu nagle tata œciaga ze mnie kołderkę, nabiera powietrza w płuca i krzyczy: "Knopfler, wstawaj!" Szczęśliwy Wstałam, no.... Oczko Od kilku dni tatuœ mnie nazywa Markiem Język

W zeszłym tygodniu odwiedziła nas przyjaciólka mojej mamy z mężem. Oczywiœcie my z tatš byliœmy w trakcie słuchania BiA. Mama już dostawała białej goršczki Język i poprosiła, żebyœmy to wyłšczyli.
Tata: Przecież to KING œpiewa!
Mšż przyjaciółki mamy: Aniu, zostaw to dziedzcino, ja Dire Straits słuchałem jak byłem od ciebie młodszy, to jest cudowne!

A od tygodnia spędzamy z tatš kilkanaœcie godzin przed telewizorem, oglšdajšc teledyski Marka... W kółko to samo.
Mama i siostra pomału zaczynajš się do nas dołšczać Oczko

... Rzeczywiscie... Mark KING Knopfler - mój tata ma rację.
Niesamowity jest On i niesamowite jest to co On potrafi zrobić z ludŸmi...
Kocham tę muzykę... :wub:

A teraz słucham "Camerado".

I to mi w duszy gra...
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez Ania_M - 05.04.2007, 12:45