05.04.2007, 12:47
A ostatnio w ksišżce od angielskiego mielimy "Romeo and Juliet" - mini streszczenie i wiecie co? Zaczęłam piewać. Chyba nie muszę mówić jakš piosenkę 
Nie lubiłam księdza który uczył mnie religii w podstawówce, ale pamiętam, jak kiedy w radiu (co lekcja słuchalimy Katolickie Radio Podlasia) kto życzliwy pucił BiA. Poprosiłam wtedy księdza żeby pogłonił (a nie byłam jeszcze wielkš MarkomAnkš
) a ponieważ w KRP jak puszczali co Marka to tylko BiA, to ksišdz wiedział za każdym razem że trzeba wzišć głoniej 
I wiecie co? Tata powiedział że jak Mark przyjedzie do Polski i będzie taka możliwoć to jedziemy. I to bez względu na ceny biletów. To jest nasze wspólne marzenie. Tata wczoraj wyznał mi, że bardzo by chciał sišć kiedy naprzeciw Marka i popatrzeć jak On gra (mój tata też gra na gitarze i też nie zna nut
). Wiecie.... niezwykle przyjemnie jest usłyszeć co takiego od własnego taty
Za mój tata mówi że niezwyle przyjemnie jest usłyszeć: "Mark jest zajebisty!" (taak... powiedziałam tak ostatnio słuchajšc So Far Away ku radoci taty i ciut mniejszej radoci mamy
) od 15-letnej (musiał podkrelić mój wiek
) córki. Czyli jestemy kwita.
Szkoda, że moi rówienicy sš głusi na takš pięknš muzykę....(wiem, nie wszyscy, ale większoć...)
Też bym chciała to samo co tata... A właciwie to chciałabym co.... innego.... ale nie powiem co bo się wstydzę
Ale miło jest mieszkać w domu w którym jak się włšczy swojš ukochanš muzyke to nie ma: Przycisz/Wyłšcz tylko Pogłonij. I nie chodzi tylko o Marka....

Nie lubiłam księdza który uczył mnie religii w podstawówce, ale pamiętam, jak kiedy w radiu (co lekcja słuchalimy Katolickie Radio Podlasia) kto życzliwy pucił BiA. Poprosiłam wtedy księdza żeby pogłonił (a nie byłam jeszcze wielkš MarkomAnkš
) a ponieważ w KRP jak puszczali co Marka to tylko BiA, to ksišdz wiedział za każdym razem że trzeba wzišć głoniej 
I wiecie co? Tata powiedział że jak Mark przyjedzie do Polski i będzie taka możliwoć to jedziemy. I to bez względu na ceny biletów. To jest nasze wspólne marzenie. Tata wczoraj wyznał mi, że bardzo by chciał sišć kiedy naprzeciw Marka i popatrzeć jak On gra (mój tata też gra na gitarze i też nie zna nut
). Wiecie.... niezwykle przyjemnie jest usłyszeć co takiego od własnego taty
Za mój tata mówi że niezwyle przyjemnie jest usłyszeć: "Mark jest zajebisty!" (taak... powiedziałam tak ostatnio słuchajšc So Far Away ku radoci taty i ciut mniejszej radoci mamy
) od 15-letnej (musiał podkrelić mój wiek
) córki. Czyli jestemy kwita.Szkoda, że moi rówienicy sš głusi na takš pięknš muzykę....(wiem, nie wszyscy, ale większoć...)
Też bym chciała to samo co tata... A właciwie to chciałabym co.... innego.... ale nie powiem co bo się wstydzę

Ale miło jest mieszkać w domu w którym jak się włšczy swojš ukochanš muzyke to nie ma: Przycisz/Wyłšcz tylko Pogłonij. I nie chodzi tylko o Marka....
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss