Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
A ostatnio w ksišżce od angielskiego mieliœmy "Romeo and Juliet" - mini streszczenie i wiecie co? Zaczęłam œpiewać. Chyba nie muszę mówić jakš piosenkę Duży uśmiech

Nie lubiłam księdza który uczył mnie religii w podstawówce, ale pamiętam, jak kiedyœ w radiu (co lekcja słuchaliœmy Katolickie Radio Podlasia) ktoœ życzliwy puœcił BiA. Poprosiłam wtedy księdza żeby pogłoœnił (a nie byłam jeszcze wielkš MarkomAnkš Oczko ) a ponieważ w KRP jak puszczali coœ Marka to tylko BiA, to ksišdz wiedział za każdym razem że trzeba wzišć głoœniej Oczko

I wiecie co? Tata powiedział że jak Mark przyjedzie do Polski i będzie taka możliwoœć to jedziemy. I to bez względu na ceny biletów. To jest nasze wspólne marzenie. Tata wczoraj wyznał mi, że bardzo by chciał sišœć kiedyœ naprzeciw Marka i popatrzeć jak On gra (mój tata też gra na gitarze i też nie zna nut Uśmiech ). Wiecie.... niezwykle przyjemnie jest usłyszeć coœ takiego od własnego tatyUśmiech Zaœ mój tata mówi że niezwyle przyjemnie jest usłyszeć: "Mark jest zajebisty!" (taak... powiedziałam tak ostatnio słuchajšc So Far Away ku radoœci taty i ciut mniejszej radoœci mamy Język) od 15-letnej (musiał podkreœlić mój wiek Duży uśmiech) córki. Czyli jesteœmy kwita.
Szkoda, że moi rówieœnicy sš głusi na takš pięknš muzykę....(wiem, nie wszyscy, ale większoœć...)

Też bym chciała to samo co tata... A właœciwie to chciałabym coœ.... innego.... ale nie powiem co bo się wstydzę Uśmiech

Ale miło jest mieszkać w domu w którym jak się włšczy swojš ukochanš muzyke to nie ma: Przycisz/Wyłšcz tylko Pogłoœnij. I nie chodzi tylko o Marka....
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez Ania_M - 05.04.2007, 12:47