19.07.2007, 00:28
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 11 2007, 07:08 PMwłanie sobie obejrzałam nagrany mecz... i rzeczywicie... byłam w TV
Rozpoczšł się mecz w siatkówkę Polska-Francja, ktory oglšdam w telewizji.
No dobra....
A jak to sie ma do Forum Marka Knopflera, a no się ma...
Wród publicznoci widziałem NASZĽ PTYSIĘ. Prezentowała sie licznie.
Markowa dziewczyna, od razu zauważona przez kamery.
No to trzymajmy kciuki
darłam się niele B)a co do pozostałych meczy... heh... nie udało mi się na tyle zorganizować, żeby na nie pójć, ale dzielnie naszym chłopcom kibicowałam w Giżycku w pubie (w ciagu jednego dnia przemieciłam się o 600km)... siedziałam w koszulce Kadziewicza i darłam się na cały lokal
... a potem poszłam na festiwal szantowy i non stop słyszałam "o... Kadziewicz idzie" 
fajnie też, że jest tu na naszym forum markowym pare osób, które oglšdajš mecze naszej drużyny i ich wspierajš
... może następnym razem pojedziemy większš ekipš... ja jeżdżę co roku i powiem szczerze, że mecz w TV ma się nijak do tego, co się dzieje na hali... przeżycie naprawdę trudne do opisania... człowiek np traci głos i głuchnie 
co do gry naszych, to wreszcie zagrali z Brazyliš tak, jak za dawnych czasów (kiedy to z nimi wygrywalimy 3 mecze na 4 w fazie grupowej)... no, ale Giba był nie do zatrzymania... a w nd to nasi chyba psychicznie nie wytrzymali... w końcu nikt nie jest z kamienia...
PS. W rodę na meczu BRA-BUL jako jedna z nielicznych na widowni kibicowałam Brazyli ... no, ale to dopiero było wyzwanie

PS2. W przyszłym roku jadę na olimpiadę do Pekinu, a co tam!
... w końcu to blisko