Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 11 2007, 07:08 PM
Rozpoczšł się mecz w siatkówkę Polska-Francja, ktory oglšdam w telewizji.
No dobra....
A jak to sie ma do Forum Marka Knopflera, a no się ma...
Wœród publicznoœci widziałem NASZĽ PTYSIĘ. Prezentowała sie œlicznie.
Markowa dziewczyna, od razu zauważona przez kamery.

No to trzymajmy kciuki
właœnie sobie obejrzałam nagrany mecz... i rzeczywiœcie... byłam w TV Duży uśmiech darłam się nieŸle B)
a co do pozostałych meczy... heh... nie udało mi się na tyle zorganizować, żeby na nie pójœć, ale dzielnie naszym chłopcom kibicowałam w Giżycku w pubie (w ciagu jednego dnia przemieœciłam się o 600km)... siedziałam w koszulce Kadziewicza i darłam się na cały lokal Duży uśmiech... a potem poszłam na festiwal szantowy i non stop słyszałam "o... Kadziewicz idzie" Duży uśmiech
fajnie też, że jest tu na naszym forum markowym pare osób, które oglšdajš mecze naszej drużyny i ich wspierajš Duży uśmiech ... może następnym razem pojedziemy większš ekipš... ja jeżdżę co roku i powiem szczerze, że mecz w TV ma się nijak do tego, co się dzieje na hali... przeżycie naprawdę trudne do opisania... człowiek np traci głos i głuchnie Duży uśmiech
co do gry naszych, to wreszcie zagrali z Brazyliš tak, jak za dawnych czasów (kiedy to z nimi wygrywaliœmy 3 mecze na 4 w fazie grupowej)... no, ale Giba był nie do zatrzymania... a w nd to nasi chyba psychicznie nie wytrzymali... w końcu nikt nie jest z kamienia...
PS. W œrodę na meczu BRA-BUL jako jedna z nielicznych na widowni kibicowałam Brazyli ... no, ale to dopiero było wyzwanie Oczko
PS2. W przyszłym roku jadę na olimpiadę do Pekinu, a co tam! Duży uśmiech... w końcu to blisko Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez ptysia - 19.07.2007, 00:28