18.09.2007, 14:45
Dwa lata temu Drogi Aaaadamie VIP-y miały swój sektor na wysokoci sektorów T1 i S1.(zerknij na mapke Torwaru). Nie poznalem nikogo z VIP-ów(może dlatego, że się w tym swiatku nie obracam), i nie widzialem tam żadnych osobistoci wiatka muzycznego. Pisano na Forum ,że widziano Marka Niedzwiedzkiego, ale mi nie dane było Go ujrzeć. Sama trybuna VIP nie różni sie lokalizacjš od sektorów T1 i S1( siedziałem włanie w tym sektorze przyvipowskim).
A odnonie biletów to już nikt nie potrafi zrozumieć naszego kraju - kraju gdzie do dzi nie mozna kupić nawet płyty"kill to get crimson" i pozbierać się w tym całym bałaganie.
Padło zapytanie na Forum, czy kto ma juz płytę CD+DVD. Ja zakupiłem jš w Berlinie kilka dni temu, ale nie piszę Wam cóż tam jest na tym DVD, ponieważ wiem jak bardzo z utęsknieniem czekacie na wydanie edycji w Polsce, i nie chcę Was po prostu drażnić oraz denerwować.
A odnonie biletów to już nikt nie potrafi zrozumieć naszego kraju - kraju gdzie do dzi nie mozna kupić nawet płyty"kill to get crimson" i pozbierać się w tym całym bałaganie.
Padło zapytanie na Forum, czy kto ma juz płytę CD+DVD. Ja zakupiłem jš w Berlinie kilka dni temu, ale nie piszę Wam cóż tam jest na tym DVD, ponieważ wiem jak bardzo z utęsknieniem czekacie na wydanie edycji w Polsce, i nie chcę Was po prostu drażnić oraz denerwować.
We are the sultans of swing...