04.10.2007, 12:03
Korzystajšc z okazji że w szpitalu odbywajš się wolne lekcje informatyki
, to i ja napiszę parę słów o tej płycie.
Po pierwszym przesłuchaniu byłam rozczarowana, że Mark zwolnił tempo aż tak bardzo. Ale po przesłuchaniu drugim, trzecim, czwartym.... jestem zachwycona
Nie mogę obej się bez tej płyty i chwała rodzicom ze jak tylko paczka przyszła do domu to mi tę płytę powieli do szpitala
Mamie jeszcze KTGC do gustu nie przypadła, tata się w niej zakochał
/i to zarowno a mamie jak i w plycie
/
Nie warto oceniac po pierwszym przesluchaniu. Gdybym napisala recenzje po pierwszym przesluchaniu to chyba wyrzucilibyscie mnie z Forum
W zasadzie cala plyta jest cudowna, ale najmniej mnie urzeklo In the sky, Let it all go a najbardziej chyba Punish the monkey i Serduczko
Pozdrawiam ze szpitala.
A nie jestem w stanie nic konkretniejszego napisac bo mimo ze dzis jest tydzien po operacji, t jeszcze calkiem do siebie nie doszlam i mnie boli, wiec za bardzo sie skupic nie moge...
, to i ja napiszę parę słów o tej płycie.Po pierwszym przesłuchaniu byłam rozczarowana, że Mark zwolnił tempo aż tak bardzo. Ale po przesłuchaniu drugim, trzecim, czwartym.... jestem zachwycona
Nie mogę obej się bez tej płyty i chwała rodzicom ze jak tylko paczka przyszła do domu to mi tę płytę powieli do szpitala
Mamie jeszcze KTGC do gustu nie przypadła, tata się w niej zakochał
/i to zarowno a mamie jak i w plycie
/Nie warto oceniac po pierwszym przesluchaniu. Gdybym napisala recenzje po pierwszym przesluchaniu to chyba wyrzucilibyscie mnie z Forum

W zasadzie cala plyta jest cudowna, ale najmniej mnie urzeklo In the sky, Let it all go a najbardziej chyba Punish the monkey i Serduczko

Pozdrawiam ze szpitala.

A nie jestem w stanie nic konkretniejszego napisac bo mimo ze dzis jest tydzien po operacji, t jeszcze calkiem do siebie nie doszlam i mnie boli, wiec za bardzo sie skupic nie moge...
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss