07.12.2007, 23:43
Witam!
Mam na imię Monika
Studiuje geologie w Krakowie, a mieszkam tuż obok tego pięknego miasta. Poza "kamieniami" interesuje się muzykš ( nie gram i nie piewam niestety ;P , za to intensywnie słucham). Uwielbiam wiele zespołów, jednak moje ulubione to INXS, R.E.M.... dobra nie będę wymieniać, bo braknie miejsca
i oczywicie Dire Straits (od dawna lubiane, ale od niedawna pokochane). Poza tym lubię: tańczyć, jedzić na rolkach i łyżwach, dobre kryminały, komedie, zwierzęta (szczególnie koty), góry, nieg, fiołki...itd itd itd. Chyba tyle wystarczy o mojej osobie.
Pozdrawiam wszystkich
Mam na imię Monika
Studiuje geologie w Krakowie, a mieszkam tuż obok tego pięknego miasta. Poza "kamieniami" interesuje się muzykš ( nie gram i nie piewam niestety ;P , za to intensywnie słucham). Uwielbiam wiele zespołów, jednak moje ulubione to INXS, R.E.M.... dobra nie będę wymieniać, bo braknie miejsca
i oczywicie Dire Straits (od dawna lubiane, ale od niedawna pokochane). Poza tym lubię: tańczyć, jedzić na rolkach i łyżwach, dobre kryminały, komedie, zwierzęta (szczególnie koty), góry, nieg, fiołki...itd itd itd. Chyba tyle wystarczy o mojej osobie. Pozdrawiam wszystkich
Why worry, there should be laughter after the pain
There should be sunshine after rain...
There should be sunshine after rain...