15.01.2008, 17:05
Witam
Mam następujšcy pomysł: aby zaistnieć BARDZIEJ na koncertach proponuję co następuję;
Zlecić wyspecjalizowanej firmie by zrobiła dla nas BALONY - takie zwykłe, "gumiane" jakich mnóstwo rozdajš z byle okolicznoci.
Balony majš być biało czerwone - wiadomo: dół czerwony :-)
Z czarnym napisem dużymi literami na przejciu b- cz: KNOPFLER.PL
Balony sš tym co pozwolš wnieć na każdy koncert - łšcznie z systemowymi, balonowymi patyczkorurkami - takie 35cm plastikowe rurki dzięki którym łatwo balon można po napompowaniu zawinšć i: myk,myk umocować na końcu.I już jest wietny gadżet!
Ale to nie koniec....
Do każdego balona via (czyli: przez) rurkę doprowadzamy kabelkami PRĽD do diody wiecšcej która jest w balonie - najlepiej białej!
Z niedużej bateryjki - wieci aż miło!
A efekt?...
Wyobrażacie sobie widownię na której porozmieszczane sš łagodnie wiecšce balony w kolorze biało czerwonym z napisem naszego Forum?
Nie zasłaniajšce nikomu; można nawet po 2 szt na fana lub dla osób towarzyszšcych?....
A jak kto będzie miał pomysł jak H E L (gaz nie półwysep!
wnieć by balony po napełnieniu same się unosiły to "uau"!
Wydaje mi się: koszt niewielki; niebezpieczeństwo a co za tym utrudnienie:pomijalne; efekt: no może być niezły a na pewno: widoczny!
Bo - jako fotografujšcy kilkukrotnie widziałem widownię ze sceny: poza wiatłami - c z a r n a m a s a ....
Co wy na to?
No - mam jeszcze inne pomysły.....
Mam następujšcy pomysł: aby zaistnieć BARDZIEJ na koncertach proponuję co następuję;
Zlecić wyspecjalizowanej firmie by zrobiła dla nas BALONY - takie zwykłe, "gumiane" jakich mnóstwo rozdajš z byle okolicznoci.
Balony majš być biało czerwone - wiadomo: dół czerwony :-)
Z czarnym napisem dużymi literami na przejciu b- cz: KNOPFLER.PL
Balony sš tym co pozwolš wnieć na każdy koncert - łšcznie z systemowymi, balonowymi patyczkorurkami - takie 35cm plastikowe rurki dzięki którym łatwo balon można po napompowaniu zawinšć i: myk,myk umocować na końcu.I już jest wietny gadżet!
Ale to nie koniec....
Do każdego balona via (czyli: przez) rurkę doprowadzamy kabelkami PRĽD do diody wiecšcej która jest w balonie - najlepiej białej!
Z niedużej bateryjki - wieci aż miło!
A efekt?...
Wyobrażacie sobie widownię na której porozmieszczane sš łagodnie wiecšce balony w kolorze biało czerwonym z napisem naszego Forum?
Nie zasłaniajšce nikomu; można nawet po 2 szt na fana lub dla osób towarzyszšcych?....
A jak kto będzie miał pomysł jak H E L (gaz nie półwysep!
wnieć by balony po napełnieniu same się unosiły to "uau"!Wydaje mi się: koszt niewielki; niebezpieczeństwo a co za tym utrudnienie:pomijalne; efekt: no może być niezły a na pewno: widoczny!
Bo - jako fotografujšcy kilkukrotnie widziałem widownię ze sceny: poza wiatłami - c z a r n a m a s a ....
Co wy na to?
No - mam jeszcze inne pomysły.....
Pracuję by żyć! - nie: "żyję by pracować"