16.01.2008, 01:39
Nawišzujšc do tematu balonów. Ja jako były (koniecznie pisane osobno!
uczestnik koncertu DIRE STAITS we Frankfurcie pamiętam, ile radoci dostarczało zwykłe "odbijanie balonu" przez wiernš publicznoć w czasie dwu godzin oczekiwania na występ!
I tym razem prawdopodobnie większa częć balonów oddałaby "powietrze" przed wyjciem Marka na scenę, ale i tak przed tym - ludzie mogliby zaciekawić się naszym forum. Poza tym, jeliby denerwowałyby za bardzo, to łatwo można je przecież wyeliminować.
To byłaby niezła reklama dla forum.
Ale mnie zależaloby bardziej, by dzięki nam ten koncert w W-wie dla pana Knopflera różnił się czym od występów w innych krajach, o których nie wspomina w tekstach swoich piosenek, które nie posiadajš tak zorganizowanych fanów!
uczestnik koncertu DIRE STAITS we Frankfurcie pamiętam, ile radoci dostarczało zwykłe "odbijanie balonu" przez wiernš publicznoć w czasie dwu godzin oczekiwania na występ!I tym razem prawdopodobnie większa częć balonów oddałaby "powietrze" przed wyjciem Marka na scenę, ale i tak przed tym - ludzie mogliby zaciekawić się naszym forum. Poza tym, jeliby denerwowałyby za bardzo, to łatwo można je przecież wyeliminować.
To byłaby niezła reklama dla forum.
Ale mnie zależaloby bardziej, by dzięki nam ten koncert w W-wie dla pana Knopflera różnił się czym od występów w innych krajach, o których nie wspomina w tekstach swoich piosenek, które nie posiadajš tak zorganizowanych fanów!