19.01.2008, 22:03
Chciałbam nawišzać jeszcze do postu pisanego -tak od serca -przez Hekselmana. Podoba mi się ogromnie Twój entuzjazm, i niekonwencjonalne pomysły zwišzane z koncertem Marka w Warszawie. I ja bardzo bym chciał, by ten występ wyróżnił się czym w porównaniu z jego innymi koncertami, skłonił - może po zakończeniu trasy- do jeszcze jednego przyjazdu do Polski, dodatkowego koncertu kiedy... Zeby Mark wiedział, że co jak co, ale na polskich fanów może najbardziej liczyć.
Aż prosi się wykorzystać fakt, że poprzez nasze forum jestemy tak dobrze zorganizowani. (Chyba ewenement w Europie). Koszulki - to jedno: (ogromnie sobie je cenię i noszone sš do wytarcia napisu), zapiewanie w odpowiednim momencie - to prawie obowišzek. Ale czym musimy zaistnieć: bardziej jako polska publicznoć, a p o p r z e z t o rozreklamujemy i forum. (nie odwrotnie) Sam nie mogę nic odpowiedniego wymyleć. Może by tak od razu nie odrzucać pomysłu balonów ?
Aż prosi się wykorzystać fakt, że poprzez nasze forum jestemy tak dobrze zorganizowani. (Chyba ewenement w Europie). Koszulki - to jedno: (ogromnie sobie je cenię i noszone sš do wytarcia napisu), zapiewanie w odpowiednim momencie - to prawie obowišzek. Ale czym musimy zaistnieć: bardziej jako polska publicznoć, a p o p r z e z t o rozreklamujemy i forum. (nie odwrotnie) Sam nie mogę nic odpowiedniego wymyleć. Może by tak od razu nie odrzucać pomysłu balonów ?