23.01.2008, 17:22
Mi tez najbardziej chyba sie podoba pomysl na poduszke-gitare i to wcale nie dlatego, ze sam pomysl poduszki wyszedl ode mnie
Podobno wyobraznie mam ale tego pomyslu na przerobienie poduszki na gitare, w zyciu bym z glowy nie wygrzebala, wiec Kuba87 - gratuluje.
Gasper, jezeli chodzi o film, to tez mogloby sie dobrze prezentowac, ale zlotow przeciez bylo kilka i to nie musialby byc film z tegorocznego.
Ja sie wciaz upieram przy przepisie
Tylko problem jest jeden: Kazdy Was pomysl jest dobry i ciezko sie konkretnie zdecydowac. Proponuje moze, zebysmy skladali pomysly do jakiegos konkretnego terminu, a po terminie zrobili na Forum ankiete i prezent, ktory wygra w ankiecie, po prostu wykonac i wreczyc Markowi. Żeby zdšżyć z tym wszystkim, powinnimy może zorganizować tę ankietę koło lutego/marca, czas jej trwania wynioslby cos okolo miesiaca. Przy okazji tez wybralibysmy ewentualnego wreczajacego. Unikniemy wojny forumowej
Co Wy na to?
Podobno wyobraznie mam ale tego pomyslu na przerobienie poduszki na gitare, w zyciu bym z glowy nie wygrzebala, wiec Kuba87 - gratuluje.Gasper, jezeli chodzi o film, to tez mogloby sie dobrze prezentowac, ale zlotow przeciez bylo kilka i to nie musialby byc film z tegorocznego.
Ja sie wciaz upieram przy przepisie

Tylko problem jest jeden: Kazdy Was pomysl jest dobry i ciezko sie konkretnie zdecydowac. Proponuje moze, zebysmy skladali pomysly do jakiegos konkretnego terminu, a po terminie zrobili na Forum ankiete i prezent, ktory wygra w ankiecie, po prostu wykonac i wreczyc Markowi. Żeby zdšżyć z tym wszystkim, powinnimy może zorganizować tę ankietę koło lutego/marca, czas jej trwania wynioslby cos okolo miesiaca. Przy okazji tez wybralibysmy ewentualnego wreczajacego. Unikniemy wojny forumowej
Co Wy na to?
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us