07.02.2008, 15:28
BET - teraz juz rozumiem. Slusznie ze nie dziwisz sie
W sumie nie wiadomo czy ta trasa nie bedzie ostatnia, a gdzies tak slyszalam. Dla mnie moze to byc jedyna i ostatnia okazja w zyciu. Zle sie wyrazilam - dla mnie jest to pierwsza i moze ostatnia okazja w zyciu.
I pewnie nie tylko dla mnie.
Leszczu - nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszcze! Sama nie wiem z czego to wynika ale moja podswiadomosc jakos nie dopuszcza do siebie tego ze Dire Straits istnialo kiedys naprawde - byc moze dlatego ze nie mialam okazji nigdy ich "zobaczyc" chocby w telewizji (chodzi mi ocywiscie o te lata kiedy zespol istnial). A mam przeciez w domu namacalne dowody na to, ze to nie fikcja.
Szczesciarzu, nawet nie wiesz ile ja bym dala, zeby zobaczyc DS na zywo....
Może kiedy rzeczywicie pojawiš się SUŁTANI SWINGU...?
W sumie nie wiadomo czy ta trasa nie bedzie ostatnia, a gdzies tak slyszalam. Dla mnie moze to byc jedyna i ostatnia okazja w zyciu. Zle sie wyrazilam - dla mnie jest to pierwsza i moze ostatnia okazja w zyciu.
I pewnie nie tylko dla mnie.Leszczu - nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszcze! Sama nie wiem z czego to wynika ale moja podswiadomosc jakos nie dopuszcza do siebie tego ze Dire Straits istnialo kiedys naprawde - byc moze dlatego ze nie mialam okazji nigdy ich "zobaczyc" chocby w telewizji (chodzi mi ocywiscie o te lata kiedy zespol istnial). A mam przeciez w domu namacalne dowody na to, ze to nie fikcja.
Szczesciarzu, nawet nie wiesz ile ja bym dala, zeby zobaczyc DS na zywo....
Może kiedy rzeczywicie pojawiš się SUŁTANI SWINGU...?
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss