03.05.2008, 14:25
Cytat:Originally posted by AdamM+May 3 2008, 01:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (AdamM @ May 3 2008, 01:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Wiesz "fakungio" zawsze możesz napisac list protestacyjny do organizatorów...Otóż to!
Lecz mi sie wydaje, że na koncert idze się dla artysty, swojš drogš kombinuje jak by tu jeszcze termin z trasy wychaczyc bo mi mało... a mylę, że z tej strony artystycznej wypadło genialnie - mark w super formie, co do zachowania ludzi, uważam że jak na Polskę wypadło super, ludzie w 90% bardzo mili i życzliwi, rodzinna atmosfera, naprawdę podobało mi sie to że przedział wiekowy był od 7lat do sam nie wiem ilu. Dzięki temu muzyka MK będzie trwać [/b]
<!--QuoteBegin-Piotrd@May 3 2008, 02:10 PM
hmm tak się doszukujšc to można sobie same wady wynajdywać, a to, ze pogoda była kiepska, a to, ze było głono, a to itd itp. Dziewczynie to nie przeszkadzało, nie każdy jest super audiofilem. Mi zresztš też nie przeszkadzało nagłonienie, nie zwracałem na to uwagę (może gdybym słyszał w innych warunkach akustycznych wczeniej, to bym był bardziej czuły na te niuanse
[/quote]Otóż i to także

Dzięki chłopaki
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down