Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Nikodem pięknie napisał, cytuję "Wczoraj byłem w niebie".
Chocolate - dziekuje za pozdrowienia sektoru G - sektoru , który w końcu dał sie nagłoœnić. Odbiór dżwieku wyœmienity.
Ania M - wielka szkoda ,że nie udalo sie nam z Jambore Ciebie odnależć. Mimo podziału rewirów Torwaru i wielkich poszukiwań wraz z półgodzinnym czekaniem na holu po koncercie - gdzies nam umknełaœ.
Dziekuje tym Forumowiczom, którzy poznali mnie z awatarka i poczęstowali kilkoma ciepłymi słowami(dla tych słów warto było przyjechac)
Dziekuje starym forumowym znajomym, z którymi przetarlem juz kilka koncertów i Zlotów. Cieszę sie ,że ciagle jestescie tacy sami.Nie bedę wymienial z imienia, dziekuje za mile rozmowy.
Steeven i Aaadam - szkoda ,że nie dołšczyliscie po koncercie - tak bardzo chciałem Was poznać.
Dziadek i Sonia dziekuje za wyczyn i tak dalekš podróż , ażeby wspólnie być razem.
Blazejm - po naszej rozmowie juz wiem, że Ty chyba zaliczysz wsystkie koncerty na tej trasie.
Jambore, Raingod,Maciek - Wam też dziekuję - Wy wiecie za co......

A KONCERT ?????????
Cišgle nie jestem pewny czy na nim bylem - cos mi się zdaje, że wraz z Nikodemem "BYŁEM W NIEBIE"
We are the sultans of swing...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez Andrzej - 03.05.2008, 20:57