Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Witam wszystkich!
Nie wiem czy to było już na forum (ja nie znalazłem) dlatego zamieszczam: http://www.mark-knopfler-news.co.uk/frameset.html -> latest news -> Richard Bennett's Notes from the Road.
Myœlę, że słowa Richarda najlepiej oddajš atmosferę koncertu. Tutaj należš się brawa dla polskiej publicznoœci, która udowodniła, że jest po prostu the best! Myœlę, że w dużej mierze przyczyniliœmy się do dobrego humoru Marka Uśmiech
Niestety kiepskie warunki techniczne panujšce na Torwarze udzieliły się nie tylko nam (wentylacja), ale i artystom (patrz link). Do minusów dorzuciłbym jeszcze konicznoœć oglšdania koncertu w doœć niewygodnej pozycji siedzšcej-bocznej (sektor F).

Ale co tam. Najważniejsze sš wrażenia, a tych Knopfler i spółka dostarczyli mnóstwo. Byłem na koncercie w Spodku w 2005 i po cichu liczyłem, że tym razem będzie podobnie czyli prawie połowa setlisty z repertuaru Dire Straits. Mark nie zawiódł. Chociaż nie było Money.. i Walk of Life to solowe dokonania Marka uzupełniły tš lukę z nawišzkš. Mam nadzieję, że za trzy lata znowu będziemy mieli możliwoœć przeżycia podobnego koncertu, z nowymi utworami solowymi i może czymœ więcej z Love Over Gold... np. Private Investigations Wywracanie oczami

Pozdrawiam!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez grochu - 04.05.2008, 20:15