06.05.2008, 20:32
Cytat:Originally posted by pablosan+May 6 2008, 08:07 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pablosan @ May 6 2008, 08:07 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Krajanie - nie poznałe że to też z 3miasta?!Cytat:Originally posted by hekselman@May 4 2008, 10:08 PM
<!--QuoteBegin-pablosan@May 4 2008, 05:52 PM
[b]Czesc
1. Już na bisach pod scenę przedarł się pod barierki jaki pan z takš "lunetš" w ręku, że szacun za to jak wniósł taki aparat na koncert!!!
To byłem ja :-))) [/b] No Krajanie
Jak miałem poznać, jak na twoim avatarku jest przeliczny tygrys! Trzeba było się przedstawić
[/b][/quote]hihi... a sšdzisz że kto inny oprócz TYGRYSA by sie przedarł?...
Ufff...kończę zdjęcia - teraz najtrudniejsze: to dac to odrzucic? a może nie?
Zaskoczony jestem nieco rankingiem "downloadów" moich pilotażowych zdjęć! - te które uznałem za najlepsze (w senise: najtrudniejsze) cišgnięto najmniej razy!!!
No to teraz mam zagwozdkę co dać a co zostawić "w kieszeni".
Ale już prawie na pewno jeszcze dzi przed północš otwarcie galerii.Premiera - TU!
aaa..no i co - nie ma chetnych na te dwa zipy po prawie 1GB z nagraniami Speedway i R&J ?
Moja wiedza internetowa nie pozwala mi na jakie torrenty czy http://ftp.Zero wiedzy.
Krótko i zwięle: ptrzebuję instrukcji dla laika - step by step jak to zmajstrować (czytaj: udostepnić)
Pracuję by żyć! - nie: "żyję by pracować"