Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Przedstawiałem się gdzieœ?....
Hekselman to moje NAZWISKO - mam na imie Mariusz :-)
Nie - nie wyrzucam nic choć przyznasz że trzymanie ponad 10Gb materiału - to lekka przesada.
MAM œwiadomoœć archiwalnych walorów zdjęć - i trzymam wiele.Ale sš: dobre i lepsze. Pokazuję lepsze.
A jesli chodzi o porade?
Czemu nie. IMHO: wcale miejsce blisko - nie jest najlepszym: Można zbliżyć sie do artysty teleobiektywem - sam to zobaczysz. Ale nie można odejœć by zobaczyć tego z daleka. Z moich koncertowych doœwiadczeń: nigdy nie pcham się pod bandę - zawsze pod koniec bez walki ludziska wpuszczš. A trzeba byc w ruchu i starać się być ciut powyżej. Jeœli nie da się tego pierwszego - drugie jest bardzo ważne. Ja np robiłem na tym koncercie: i zdjęcia spod samej barierki i z połowy sali i spod stanowiska akustyka i ze schodów wejœciowych na płytę.
Jeœli ocenicie że moje zdjęcia wnoszš coœ czegomożna się nauczyć - chętnie podpowiem tak byœcie przywieŸli z Pragi jak najlepszy materiał!
ps - wiesz że najchętniej pobieranym zdjęciem z koncertu jest ..zdjęcie sali! Pełnej publicznoœci! Na którym wcale nie widać ani sceny ani nawet ARTYSTY! a ...zrobiłbyœ takie spod sceny?....;-)
Pracuję by żyć! - nie: "żyję by pracować"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez hekselman - 06.05.2008, 21:43