07.05.2008, 19:04
Seska ja teraz siedziałam z musu, ale następnym razem biorę miejsca stojšce. Mimo wszystko naprawdę można dobrze się bawić... "nie bawišc się". 
Na portalu nasza-klasa umieciłam zdjęcia z koncertu w swojej galerii(zdjęcia swojego autorstwa).Mam tam w znajomych dwóch lekarzy ze szpitala w którym się leczę.Dzi byłam tam na kontroli, po czym poszłam na obiad z rodzicami na stołówkę.A jak to się to ma do Torwaru? A no tak, że na stołówce zawołała mie do siebie grupka ortopedów, wród których jeden z nich to ten znajomy z "nk". I on mówi do mnie tak: "Aniu, gdzie ty się dowiedziała o koncercie Marka w Polsce? Wiem że byłe bo widziałem twoje zdjęcia" Odpowiedziałam mu pytaniem na pytanie - skšd zna Marka
"Jak byłem w twoim wieku to uwielbiałem Dire Straits". No i tak od słowa do słowa, udało mi się pana doktora przekonać, że mimo, że Dire Straits już nie ma, to warto nadal Marka słuchać
Powiedzial, że rozejrzy się za solowymi płytami, i że żałuje, że nie było go na tym koncercie. A ja Wam powiem, że nie tylko się ucieszyłam i po raz kolejny utwierdziłam w przekonaniu że na wietnych lekarzy w nieszczęciu trafiłam, ale też zdziwiłam się, bo niewiele osób kojarzy że Mark Knopfler to ex wokalista Dire Straits.
Fajnie tak...

Na portalu nasza-klasa umieciłam zdjęcia z koncertu w swojej galerii(zdjęcia swojego autorstwa).Mam tam w znajomych dwóch lekarzy ze szpitala w którym się leczę.Dzi byłam tam na kontroli, po czym poszłam na obiad z rodzicami na stołówkę.A jak to się to ma do Torwaru? A no tak, że na stołówce zawołała mie do siebie grupka ortopedów, wród których jeden z nich to ten znajomy z "nk". I on mówi do mnie tak: "Aniu, gdzie ty się dowiedziała o koncercie Marka w Polsce? Wiem że byłe bo widziałem twoje zdjęcia" Odpowiedziałam mu pytaniem na pytanie - skšd zna Marka
"Jak byłem w twoim wieku to uwielbiałem Dire Straits". No i tak od słowa do słowa, udało mi się pana doktora przekonać, że mimo, że Dire Straits już nie ma, to warto nadal Marka słuchać
Powiedzial, że rozejrzy się za solowymi płytami, i że żałuje, że nie było go na tym koncercie. A ja Wam powiem, że nie tylko się ucieszyłam i po raz kolejny utwierdziłam w przekonaniu że na wietnych lekarzy w nieszczęciu trafiłam, ale też zdziwiłam się, bo niewiele osób kojarzy że Mark Knopfler to ex wokalista Dire Straits. Fajnie tak...
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss