Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Cytat:Ciekawi mnie czy jest tu ktoœ kto ma za sobš i stanie z przodu na płycie i bycie na miejscu siędzšcym?

Oczywiœcie, że jest !! To mój trzeci koncert MK w życiu i dwa pierwsze przesiedziałem na widowni, a tym razem chciałem być jak najbliżej artysty. Udało się znakomicie - byłem z Knopflerem oko w oko, przy samych barierkach i centralnie na wprost. Mogę tylko powiedzieć, że dla mnie to drugie rozwišzanie jest zdecydowanie lepsze - kontakt wizualny więcej daje niż troszkę lepszy odbiór dŸwięku w dalszej częœci sali. Mimo, że stałem przy samych barierkach to oceniam nagłoœnienie bardzo dobrze - oprócz pierwszych dwóch kawałków cała reszta była bardzo dobrze słyszalna. Na obronę Torwaru mogę tylko powiedzieć, że w Rotterdamie była identyczna sytuacja, zupełnie nie słychać było Marka i Johna na poczštku. Coœ ci realizatorzy zasypiajš na poczštku koncertów...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez macsa - 07.05.2008, 21:15