15.05.2008, 20:59
Cytat:Originally posted by Ania_M+May 15 2008, 04:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ania_M @ May 15 2008, 04:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Robson@May 15 2008, 02:13 PM[Piszę to z całym szacunkiem dla pozostałych Użytkowników]
Droga Aniu. Protestuję aby w ten sposób stawiać spraweI nie sšdzę aby Kuba miał inne zdanie na ten temat. Złota dwójka??? Ale o co chodzi? Traktujmy się wszyscy na równych prawach. Nie ma lepszych nie ma gorszych. Wszystko
![]()
Drogi Robsonie, nie miałam na myli tego aby dokonać podzialu na lepszych i gorszych na naszym Forum. Po prostu poziom wiedzy na temat Marka, jaki Ty i Kuba posiadacie, umiejętnoci i sposób jej przekazywania pozostałym użytkownikom tutaj i przez odbiornik radiowy, chęć dzielenia się niš i sposób w jaki o Marku mówicie / piszecie pozwala na nazywanie Was "Złotš dwójkš" tego Forum. Ja np. bardzo dużo od Was i dzięki Wam nauczyłam się o Knopflerze. I sšdzę, że nie tylko ja. Jasne, że wszyscy powinnimy traktować się na równi, ale mimo wszystko uważam, że z powodzeniem moglibycie wykładać na Uniwersytecie Knopflerowoci a częć z nas mogłaby być słuchaczami
I Maciek ma 100% racji piszšc, że jestecie Sułtanami. Sšdzę, że znajdzie się kto kto mnie poprze
[/b][/quote]Pojadę z ulubionego kabaretu, " Wspieramy Cię"