18.05.2008, 13:38
A ja wczoraj byłam na koncercie Wilków. Tzn. to były Juwenalia Warszawskie, grał jeszcze Gadowski z IRĽ i Dżem. Obszerniejsza relacja z koncertu Wilków jest tutaj ale jest co co musicie wiedzieć
Jak się ma znajomoci w Wilkach i się jest za kulisami, to wszystko można
Kiedy tylko przyjechał zespół Dżem, zaczęłam się na nich czaić
Pierwszš osobš z którš zrobiłam sobie zdjęcie był Jerzy Styczyński, potem Adam Otręba i Maciej Balcar. Mam też zdjęcie z Gadowskim. Ale! Przy okazji zapytałam Styczyńskiego czy był na koncercie Marka bo wiem że on go bardzo lubi
Niestety nie był i bardzo tego żałuje, ogólnie tak trochę pogawędzilimy sobie na temat Marka, mówił w samych superlatywach, zdziwił się że takie młode osoby słuchajš tak porzšdnej muzyki
![[Obrazek: 837c1002e3b983228791fa6387beeab7,14,19,0.jpg]](http://foto.m.onet.pl/_m/837c1002e3b983228791fa6387beeab7,14,19,0.jpg)
Muszę powiedzieć że DŻEMowcy i Gadowski sš przesympatyczni
Wilcy zreszta też, ale to starzy dobrzy znajomi 
Jeli chodzi za o Wilki to ich też temat Marka nie ominšł
W zasadzie Mikisa, gitarzysty.
Mikis od dawna lubi Marka, więc powiedziałam mu że byłam 2 tyg. temu na Torwarze i nawet się za nim rozglšdałam ale go nie znalazłam
No i Mikisa niestety też nie było, bo za póno zaczšł rozglšdać się za biletami. Ale powiem Wam jedno: Mikis to nasz polski Mark. Styl co prawda inny ale ta sama perfekcja i ta sama delikatnoć w wydobywaniu dwięków. Cudownie Mik gra, wczoraj mu to powiedziałam, a on na to... "Eej tam gdzie mi do Knopflera?" - a ja wiem: coraz bliżej, coraz bliżej 
Obszerniejsza relacja
Zdjęcia
Zapraszam do czytania lub oglšdania zdjęć, albo do jednego i drugiego
Jak się ma znajomoci w Wilkach i się jest za kulisami, to wszystko można
Kiedy tylko przyjechał zespół Dżem, zaczęłam się na nich czaić
Pierwszš osobš z którš zrobiłam sobie zdjęcie był Jerzy Styczyński, potem Adam Otręba i Maciej Balcar. Mam też zdjęcie z Gadowskim. Ale! Przy okazji zapytałam Styczyńskiego czy był na koncercie Marka bo wiem że on go bardzo lubi
Niestety nie był i bardzo tego żałuje, ogólnie tak trochę pogawędzilimy sobie na temat Marka, mówił w samych superlatywach, zdziwił się że takie młode osoby słuchajš tak porzšdnej muzyki![[Obrazek: 837c1002e3b983228791fa6387beeab7,14,19,0.jpg]](http://foto.m.onet.pl/_m/837c1002e3b983228791fa6387beeab7,14,19,0.jpg)
Muszę powiedzieć że DŻEMowcy i Gadowski sš przesympatyczni
Wilcy zreszta też, ale to starzy dobrzy znajomi 
Jeli chodzi za o Wilki to ich też temat Marka nie ominšł
W zasadzie Mikisa, gitarzysty.
Mikis od dawna lubi Marka, więc powiedziałam mu że byłam 2 tyg. temu na Torwarze i nawet się za nim rozglšdałam ale go nie znalazłam
No i Mikisa niestety też nie było, bo za póno zaczšł rozglšdać się za biletami. Ale powiem Wam jedno: Mikis to nasz polski Mark. Styl co prawda inny ale ta sama perfekcja i ta sama delikatnoć w wydobywaniu dwięków. Cudownie Mik gra, wczoraj mu to powiedziałam, a on na to... "Eej tam gdzie mi do Knopflera?" - a ja wiem: coraz bliżej, coraz bliżej 
Obszerniejsza relacja
Zdjęcia
Zapraszam do czytania lub oglšdania zdjęć, albo do jednego i drugiego
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka