Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Cytat:Myœlę, że gdyby tych kamer nie było widać ze sceny (masa czerwonych œwiatełek) - nie byłoby tematu.

Współczesne kamerki w większoœci nie emitujš czerwonych œwiatełek nawet jak nagrywajš i nie sadzę żeby było je aż tak widać ze sceny. Pewnie czytasz dziennik Guy'a - poniżej prezentuję zdjęcia wyjęte właœnie z jego dziennika:

[Obrazek: NewcastleCH_MH.jpg]

[Obrazek: audience.jpg]

[Obrazek: MKrear.jpg]

[Obrazek: Mike.jpg]

[Obrazek: 2008-05-18-Edingurgh----44.jpg]

[Obrazek: crowd.jpg]

[Obrazek: Itookthis.jpg]

[Obrazek: crowdfesthalle.jpg]

Cytat:Statywy wœród publiki, kamera przy kamerze a między kamerš - kamera. Nie dziwię się, że chłpaków zaczęło to najzwyczajniej w œwiecie denerwować i irytować.

Jakoœ nie widzę na fotkach tej masy kamer i czerwonych œwiatełek rozpraszajšcych Mistrza oraz jego chłopaków...

Cytat:Czy gdybym zażyczył sobie aby w moim domu nie palono papierosów, zaprosiłbym Ciebie a następnie przyłapał na fajce - jak sšdzisz, zaostrzyłbym reguły czy popuœciłbym? OdpowiedŸ brzmi - zaostrzyłbym reguły, bo niemiłosiernie wkurzyłby mnie fakt, że ktoœ kogo zaprosiłem - olewa te moje reguły.

Tutaj akurat masz rację Kubo - zasady to zasad i publika powinna się tego trzymać. Szkoda tylko, że kosztem tego może być brak perełek DVD z "KTGC Tour" i dlatego nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nie ma oficjalnego wydawnictwa DVD z bieżšcej trasy !

Cytat:Czy zastanwialiœcie się dlaczego na ostatnim wydawnictwie DVD (Real Live Roadrunning) nie widać wcale publicznoœci? Ani jednego rzutu kamery na publikę. Ja myœlę, że m.in. dlatego, że byłoby widać 'morze czerwonych œwiatełek' a nie to co powinno być widać. Może przesadzam, ale na pewno coœ w tym jest. Oby nie było gorzej.

Nie sšdzę żeby to było powodem - œwiatełek kamer nie widać na bank, a i realizator spokojnie mógł ominšć "filmowca" jeœli taki pojawił by się w kadrze. Pytać dlaczego twórca DVD nie uwiecznił publicznoœci na taœmie filmowej to tak jak pytać "co poeta miał na myœli piszšc ten wiersz..." Taki był zamysł reżysera i tak to zostało pokazane - nie dopatrywał bym się w tym nic szczególnego.

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez macsa - 16.06.2008, 16:37