15.08.2004, 09:06
Communique – Single Handed Sailor – od 1:55 do 1:58
Making Movies – Making Movies – od 2:10 do 2:13
Love Over Gold – It Never Rains – od 3:24 do 3:29
Alchemy – Private Investigations – od 4:06 do 4:08 – tu wyjątek od reguły. Nie jest to fragment muzyki, ale trick z palcami.
Brothers in Arms – Brothers In Arms - od 2:10 do 2:14 – ten fragment wskazał mi “Prawnik”.
On Every Street – The Bug – krótkie „wstawki” saksofonu – chyba tenorowego - w trakcie całego utworu.
On The Night – Romeo and Juliet od 7:29 do 7:33
Live At The BBC – Tunnel Of Love – od 10:35 do 11:01
Ta lista, to efekt niedawnej wieczornej pogawędki z “Prawnikiem”. Rozmawialiśmy na GG i temat „zszedł był” na, jak je nazwałem roboczo „smaczki-przewrotki”. Słuchając po wielokroć płyt DS zauważyłem, iż prawie na każdej płycie jest taki kilkusekundowy fragment.
Ciekaw jestem Waszej opinii na ten temat.
Making Movies – Making Movies – od 2:10 do 2:13
Love Over Gold – It Never Rains – od 3:24 do 3:29
Alchemy – Private Investigations – od 4:06 do 4:08 – tu wyjątek od reguły. Nie jest to fragment muzyki, ale trick z palcami.
Brothers in Arms – Brothers In Arms - od 2:10 do 2:14 – ten fragment wskazał mi “Prawnik”.
On Every Street – The Bug – krótkie „wstawki” saksofonu – chyba tenorowego - w trakcie całego utworu.
On The Night – Romeo and Juliet od 7:29 do 7:33
Live At The BBC – Tunnel Of Love – od 10:35 do 11:01
Ta lista, to efekt niedawnej wieczornej pogawędki z “Prawnikiem”. Rozmawialiśmy na GG i temat „zszedł był” na, jak je nazwałem roboczo „smaczki-przewrotki”. Słuchając po wielokroć płyt DS zauważyłem, iż prawie na każdej płycie jest taki kilkusekundowy fragment.
Ciekaw jestem Waszej opinii na ten temat.
GM
Gramofon analogowy w każdym domu.
Gramofon analogowy w każdym domu.