21.07.2008, 16:19
-> Robson: Mnie się podobają okładki z twarzami, pod warunkiem, że nie są cykliczne, że każda (prawie) okładka to zdjęcie zespołu, bo to się staje powoli nudne. Dlatego też myślę, że Mark mógłby się przełamac i jedną taką płytę sprezentować. Jeśli nie całej twarzy, to tak jak Phil - połowę. Dzisiejsza technika daje nam wele możliwości, więc mógłby też użyć jakiegoś wspaniałomyślnego efektu w programie do edycji zdjęć tak np, aby jego twarz była widoczna efektem "Negatyw" (http://www.t-k.pl/foto/zdjecie/d7ff7...acd3791116.jpg) Ale my to możemy sobie tylko tak pogadać, bo i tak nie mamy na to wpływu. Mnie generalnie też podobają się okładki MK. Ostatnio w Wa-wie przechodziłam obok salonu z jednorękimi bandytami. Oświetlenie, i sama ich forma, natychmiast przywolłała mi na myśl okładkę mojej ukochanej Shangri-La. Zresztą mam wrazenie (w zasadzie dopiero teraz przyszło mi na myśl, kiedy to piszę ), że okładki płyt solowych są lepsze, niż te z czasów Dire Straits. A tak naprawdę, wcale nie pogniewałabym się na Marka, gdyby wykorzystał jeszcze raz, a może i dwa, jakiś motyw z gatunku malarstwa. Niesamowita jest okładka Kill To Get Crimson. Taka... bajkowa.
-> Seska: Tak tak, wiem. Ale ja mam na myśli płyty, nie single. Głównie dlatego, że z tego co się orientuję, singli nie dopuszcza się do ogólnej sprzedaży, i stanowią dla fanów coś nieosiągalnego, i trzeba namęczyć się by je zdobyć, a płytę można kupić wszędzie.
-----
Uff, ale mi ciśnienie skoczyło
Zepsułam posta Robertowi, ale udało mi się szczęśliwie go przywrócić do pierwotnej formy...
Serce miałam już pod gardłem...
-> Seska: Tak tak, wiem. Ale ja mam na myśli płyty, nie single. Głównie dlatego, że z tego co się orientuję, singli nie dopuszcza się do ogólnej sprzedaży, i stanowią dla fanów coś nieosiągalnego, i trzeba namęczyć się by je zdobyć, a płytę można kupić wszędzie.
-----
Uff, ale mi ciśnienie skoczyło
Zepsułam posta Robertowi, ale udało mi się szczęśliwie go przywrócić do pierwotnej formy...
Serce miałam już pod gardłem...
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us