11.08.2008, 18:17
Kupiłam dziś Tele Tydzień a tam znalazł się wysłany przeze mnie list - radość ma wielka... nie była. Pominęli najważniejszy fragment. W gazecie znajduje się:
To świetnie że w ciągu ostatnich 3 miesięcy można było zobaczyć w telewizji filmy z muzyką skomponowaną przez Marka Knopflera -Zwycięski gol, Narzeczona dla księcia, Fakty i akty. Czekamy na więcej - chcemy zobaczyć Cal, Metroland, Biznesmen i gwiazdy i Przeklęty Brooklyn. FANI
Wszystko fajnie, tylko po Przeklętym Brooklynie napisałam jeszcze:
Czy któraś ze stacji telewizyjnych planuje wyświetlić jakiś w/w film w najbliższym czasie? I czy jest szansa na emisję w telewizji archiwalnych koncertów zespołu Dire Straits lub Marka Knopflera?
Ponieważ redakcja pytan nie pomija, się trochę rozczarowałam...
Hi, medialna dziewczyna ze mnie ostatnio
To świetnie że w ciągu ostatnich 3 miesięcy można było zobaczyć w telewizji filmy z muzyką skomponowaną przez Marka Knopflera -Zwycięski gol, Narzeczona dla księcia, Fakty i akty. Czekamy na więcej - chcemy zobaczyć Cal, Metroland, Biznesmen i gwiazdy i Przeklęty Brooklyn. FANI
Wszystko fajnie, tylko po Przeklętym Brooklynie napisałam jeszcze:
Czy któraś ze stacji telewizyjnych planuje wyświetlić jakiś w/w film w najbliższym czasie? I czy jest szansa na emisję w telewizji archiwalnych koncertów zespołu Dire Straits lub Marka Knopflera?
Ponieważ redakcja pytan nie pomija, się trochę rozczarowałam...
Hi, medialna dziewczyna ze mnie ostatnio
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us